Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Οι υπέροχοι Σαολίν δεν ήταν… μονάχοι!

Οι υπέροχοι Σαολίν δεν ήταν… μονάχοι!

shaolin

Είχαν έρθει στην Ελλάδα για να δώσουν δύο παραστάσεις (το Σάββατο), ήταν όμως τέτοια η ανταπόκριση του κόσμου που «υποχρεώθηκαν» να προσθέσουν άλλες δύο (την Κυριακή). Είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε την τελευταία εμφάνιση των «Shaolin The Legend», στο κλειστό του ταε κβο ντο κι είναι αλήθεια πως άξιζε τον κόπο.

Απίστευτος συγχρονισμός, από ανθρώπους εξαιρετικά γυμνασμένους και πειθαρχημένους, μια παράσταση που δεν… τρόμαζε, αλλά και δεν ήταν «νερόβραστη». Αμέσως μετά το τέλος της και παρότι ο κρύος αέρας δεν ήταν σύμμαχος, οι Shaolin βγήκαν έξω από το γήπεδο και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, που έσπευσαν να κρατήσουν ένα… ενθύμιο από αυτό που βίωσαν.

shaolin nefeli

Δεν ήταν, όμως, μόνο η παράσταση εντυπωσιακή. Από την ώρα που προσέγγιζε κανείς στον χώρο του πάρκινγκ συναντούσε ανθρώπους καλοσυνάτους, που με ηρεμία διαχειρίστηκαν την κίνηση. Χαμογελαστοί, εξυπηρετικοί στο έπακρο, συνέβαλαν τα μέγιστα για να δημιουργήσουν θετική προδιάθεση στους θεατές.

Η ασφάλεια του χώρου δυναμική και συνάμα διακριτική, είχε τον απόλυτο έλεγχο δίχως να υπερβάλει, δίχως να δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Ακόμα και μετά το τέλος της παράστασης κι ενώ στην έξοδο υπήρχε μποτιλιάρισμα, οι υπεύθυνοι ασφαλείας διοχέτευαν τα αυτοκίνητα προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να μην υπάρχει ταλαιπωρία. Δεν αδιαφόρησαν επειδή είχε τελειώσει η δουλειά τους…

Ακόμα κι οι έχοντες την ευθύνη του κυλικείου, φρόντισαν να μοιράσουν όσα περίσσεψαν, κάνοντας ευτυχισμένους τους νεαρούς. Στο σύνολό της η παράσταση ήταν ευρωπαϊκού επιπέδου, από αυτές που θέλουμε να βλέπουμε στη χώρα μας. Όχι μόνο όσον αφορά τα δρώμενα πάνω στη σκηνή, αλλά από την αρχή μέχρι το τέλος

Οι μοναχοί Σαολίν τελικά δεν ήταν… μονάχοι!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…