Κεντρική NBA Οι επικές, τελευταίες κατοχές του Μπακς-Σέλτικς! (vid)
NBA

Οι επικές, τελευταίες κατοχές του Μπακς-Σέλτικς! (vid)

kris middleton

Μία από τις πιο κλασικές αλληλουχίες φάσεων προσέφερε στο φιλοθεάμον κοινό το επικό ματς ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς, στο πλαίσιο του πρώτου ματς των πλέι-οφ! Οι “κέλτες” κατόρθωσαν να “ξεγλιστρήσουν” με τη νίκη στην παράταση αλλά τα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας άφησαν εποχή!

Αρχικά, οι Μπακς κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς σε 96-96 με 10.3” για το τέλος! Οι Σέλτικς παρατάχθηκαν με άμυνα ζώνης 2-3, ο Τέρι Ροζίερ βοήθησε μακριά από τον αντίπαλο κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διάβασε τη φάση, τροφοδοτώντας άμεσα τον “The President”!

Ο Ροζίερ, όμως, έμελλε να απαντήσει με απίθανο τρόπο. Οι παίκτες της Βοστόνης έτρεξαν μια δράση μακριά από την μπάλα αλλά ο δαιμόνιος γκαρντ δεν χρειάστηκε τίποτα από όλα αυτά. Με ένα “θανατηφόρο” step-back καθήλωσε τον Μπλέντσο κι έγραψε το 99-96 με 0.5” για το τέλος!

Οι Μπακς δεν θα μπορούσαν να κάνουν και πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Κι όμως, ο Κρις Μίντλετον, με “βόμβα” μεγατόνων από τα 11 μέτρα ακριβώς στην εκπνοή, έστειλε το ματς στην παράταση και “πάγωσε” το TD Garden!

Δείτε παρακάτω το “τρελό” sequence

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…