Κεντρική NBA Ο… play-off Ρόντο επέστρεψε! (vid)
NBA

Ο… play-off Ρόντο επέστρεψε! (vid)

rajon rondo

Ο Ραζόν Ρόντο συνηθίζει να βάζει στο φουλ τις “μηχανές” εντός των πλέι-οφ, κάτι που φάνηκε με ιδιαίτερη έμφαση στην περσινή post-season, όταν ο δαιμόνιος γκαρντ φορούσε τη φανέλα των Μπουλς. Ο πλέι-μέικερ των Πέλικανς αποφάσισε να μη χαλάσει την “παράδοση”, κάνοντας ιδανικό ποδαρικό και στα φετινά πλέι-οφ εναντίον των Μπλέιζερς.

Συγκεκριμένα, ο Ρόντο σημείωσε μια άκρως χαρακτηριστική -για τα δεδομένα του- στατιστική γραμμή, τελειώνοντας το ματς με 6 πόντους, 8 ριμπάουντ και 17 ασίστ σε 39 λεπτά συμμετοχής. Οι αποδέκτες των 17 ασίστ διακρίνονται στο παρακάτω γράφημα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδοση αυτή αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Νέας Ορλεάνης, όσον αφορά τα πλέι-οφ, ισοφαρίζοντας την αντίστοιχη του Κρις Πολ.

Ο Ρόντο μοιάζει να έχει ένα “ραντάρ” εντός του εγκεφάλου του, το οποίο του επιτρέπει να βλέπει μονίμως την ιδανική συνθήκη, προκειμένου να πασάρει την μπάλα. Είτε πρόκειται για λόμπα προς τον ψηλό συμπαίκτη που έχει μις-ματς, είτε για τροφοδοσία του σουτέρ που κινείται χωρίς την μπάλα, είτε για παιχνίδι στο πικ-εν-ρολ, ο πρώην σταρ των Σέλτικς ανταποκρίνεται με απόλυτη επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πάσες του γίνονται μονίμως με τη σωστή δύναμη στο ιδανικό σημείο, προκειμένου ο συμπαίκτης του να σηκωθεί για το σουτ ή να τελειώσει τη φάση μέσα στη ρακέτα.

Τα highlights του Ρόντο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…