Κεντρική Β' Εθνική Ο λόγος που αποχώρησε ο Μπεκές από τον Μανδραϊκό!

Ο λόγος που αποχώρησε ο Μπεκές από τον Μανδραϊκό!

Ο Θεόφιλος Μπεκές αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Μανδραϊκού, με τον έμπειρο τεχνικό να αποκαλύπτει τον λόγο αποχώρησης του από την ομάδα.

Ο κόουτς Μπεκές υποστήριξε ότι η διοίκησης της ομάδας της Μάνδρας του πρότεινε να συνεχίσει από άλλο πόστο, με την αιτιολογία ότι δεν επικοινωνεί με τους διαιτητές.

 

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Σεβόμενος την δουλειά μου και προς αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτω τα εξής: Κλήθηκα σε συμβούλιο της ομάδας μου στο οποίο μου έγινε η εξής πρόταση: “να συνεχίσω στην ομάδα από άλλο πόστο αφήνοντας τη θέση του πρώτου προπονητή στον βοηθό μου Ηλία Στρατικόπουλο, με την αιτιολογία ότι δεν επικοινωνώ με σωστό τρόπο με τους διαιτητές και η ομάδα παρουσιάζει κακή εικόνα τις τελευταίες αγωνιστικές”.

Αρνούμενος την πρόταση αποχώρησα. Τα τελευταία κακά αποτελέσματα της ομάδας στην οποία εργάζομαι με ζήλο δύο χρόνια μας έχουν όλους στεναχωρήσει αλλά δεν έχω μάθει να τα παρατάω στα δύσκολα. Η απομάκρυνση μου από τη θέση του προπονητή δεν ήταν επιλογή μου. Εύχομαι στην Μάνδρα και στους πρώην συνεργάτες μου καλή επιτυχία”.

Η ανάρτηση του

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Αποχώρησε η XBA απο το πρωτάθλημα

Η Πανδημία δημιούργησε πολλά οικονομικά προβλήματα τα οποία έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε πολλ…