Κεντρική NBA Ντουράντ και Τόμπσον: Δύο ασταμάτητα snipers! (vids)
NBA

Ντουράντ και Τόμπσον: Δύο ασταμάτητα snipers! (vids)

kevin durant klay thompson

Τι κι αν οι Σαν Αντόνιο Σπερς έδειχναν πιο ανταγωνιστικοί, συγκριτικά με την “καταιγίδα” του πρώτου ματς; Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σκόραραν 69 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και με “πρωτομάστορες” τους Κέβιν Ντουράντ και Κλέι Τόμπσον επιβλήθηκαν των “σπιρουνιών” με 116-101, κάνοντας το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά!

https://twitter.com/warriors/status/986112811230113792

Ειδικότερα, ο “KD” δεν σταματά να αποδεικνύεται “Spurs killer” (3-1 οι προκρίσεις των ομάδων του Ντουράντ απέναντι στο Σαν Αντόνιο), σκοράροντας 32 πόντους με 10/19 σουτ ενώ κατέβασε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ σε 38 λεπτά συμμετοχής. Ο Ντουράντ φαντάζει μονίμως σαν ένα κινητό μις-ματς, χάρη στα φυσικά/σωματικά του προσόντα και την πρωτοφανή ικανότητά του στο παιχνίδι μετά από ντρίμπλα, με τους Σπερς να αδυνατούν να τον βγάλουν από την “comfort zone” του.

Τα highlights του Ντουράντ

Από την άλλη, ο Τόμπσον σταμάτησε στους 31 πόντους με 7/12 δίποντα και 5/8 τρίποντα, συμμετέχοντας πολύ ενεργά στο “πάρτι” του Γκόλντεν Στέιτ από τη γραμμή των 7.25 (15/31) ενώ μοίρασε και 5 από τις συνολικά 32 ασίστ των “dubs”. Με ατελείωτη κίνηση χωρίς την μπάλα αλλά και με επιθέσεις στα close-out, ο σούτινγκ γκαρντ των γηπεδούχων απέδειξε ότι είναι elite σκόρερ με τρομερή αίσθηση του καλαθιού, αποτελώντας τον “διόσκουρο” του Ντουράντ στη χθεσινή αποστολή της ομάδας.

Τα highlights του Τόμπσον

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…