Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Νοσοκομείο” ο Ολυμπιακός! Ένα μήνα εκτός ο Μιλουτίνοφ, ενοχλήσεις κι ο Σπανούλης

“Νοσοκομείο” ο Ολυμπιακός! Ένα μήνα εκτός ο Μιλουτίνοφ, ενοχλήσεις κι ο Σπανούλης

spanoulis milutinov

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στο Final Four της Ευρωλίγκα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ξέρει, όμως, ποιους παίκτες του θα έχει διαθέσιμους για τους πρώτους αγώνες, καθώς η ομάδα του Πειραιά θυμίζει γι ακόμη μία φορά “νοσοκομείο”.

Ο Γιώργος Πρίντεζης όπως είναι γνωστό θα μείνει εκτός για περίπου 20 ημέρες, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Στα πιτς θα βρίσκεται για τον επόμενο μήνα και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ υπέστη σοβαρό διάστρεμμα στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις και θα απουσιάσει για σχεδόν έναν μήνα.

Σαν να μην έφτασαν αυτά τα προβλήματα, ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει θεραπεία. Ακόμη, οι Κώστας Παπανικολάου και Κιμ Τιλί δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Γιώργος Μπόγρης θα κάνει επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα του (μερική ρήξη μηνίσκου).

Εκτός από τα δυσάρεστα νέα, υπάρχει και ένα ευχάριστο. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και πλέον είναι “ετοιμοπόλεμος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…