Κεντρική Elite League “Να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό”

“Να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό”

apostolos pantsios

Ο Εθνικός την προηγούμενη αγωνιστική δεν τα κατάφερε στην έδρα της ΑΕΛ και υπέστη μία αναπάντεχη ήττα. Ο παίκτης της ομάδας του Πειραιά, Απόστολος Πάντσιος, ανέφερε ενόψει της αναμέτρησης με τον Αρκαδικό ότι οι παίκτες της ομάδας αύριο πρέπει να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Αναλυτικά:

Για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό: “Ο Αρκαδικός είναι μια πολύ μαχητική ομάδα. Το γεγονός οτι παλεύει για την σωτηρία της και για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα play out την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Αυτό επιβεβαιώνεται, άλλωστε, και από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στο Ψυχικό. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε οτι έγινε την προηγούμενη Τετάρτη και να εμφανιστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Για την ήττα στον Α’ Γύρο: “Στον Α’ Γύρο παρά το ότι είχαμε πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό τέταρτο δεκάλεπτο, πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί παρελθόν για εμάς, όμως, μας έχει διδάξει κάποια λάθη μας. Αύριο πρέπει να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό στο παρκέ και πιστεύω πως η βοήθεια του κόσμου θα συμβάλει ώστε να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…