Κεντρική Basket League Λαύριο “Να αντιδράσουμε στην Πυλαία”

“Να αντιδράσουμε στην Πυλαία”

Το Λαύριο τρέχει ένα αρνητικό σερί, καθώς δεν έχει καταφέρει να “γευτεί” τη χαρά της νίκης στα τελευταία τρία παιχνίδια. Ο παίκτης της ομάδας, Σάκης Γιαννακόπουλος, τόνισε ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ ότι θέλουν να αντιδράσουν μέσα στην Πυλαία και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα έχουμε τρεις ήττες συνεχόμενες σ’ ένα βέβαια πολύ απαιτητικό σερί αγώνων. Παρά την υψηλή δυσκολία όμως πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα που μακάρι να συνοδευτεί και με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο αντίπαλος μας είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα προερχόμενη από σπουδαία διπλά που την έχουν ανεβάσει κατακόρυφα στην βαθμολογία. Παίζουν πλέον βάσει των δυνατοτήτων τους και αυτός τους έχει αυξήσει την αυτοπεποίθηση σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η Πυλαία είναι πάντα δύσκολη έδρα πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς πρέπει να αντιδράσουμε κι αυτό είναι το καλύτερο σημείο εν όψει της διακοπής που έρχεται.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη. Το ελληνικό μπάσκετ έχει παράδοση αλλά και ανάγκη από διακρίσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Λαύριο και Περιστέρι- Σκόρπισαν χαμόγελα και προχωρούν

Το bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19 πέρασε στην Ιστορία και πλέον οι τέσσερις ομάδες που σ…