Κεντρική Γυναίκες Μίσσας: “Είχαμε υψηλή συγκέντρωση σ΄ακόμη ένα ματς”

Μίσσας: “Είχαμε υψηλή συγκέντρωση σ΄ακόμη ένα ματς”

missas

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθλητικού Συκεών έμεινε ο Κώστας Μίσσας. Ο Έλληνας τεχνικός μετά το ματς ανέφερε ότι η ομάδα του σ΄ακόμη ένα ματς είχε υψηλή συγκέντρωση και οι παίκτριες του παρέμειναν σε καλή κατάσταση, ενόψει και των πλέι οφ της Α1 Γυναικών.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Για εμάς το σημαντικότερο είναι πως παρότι είναι το τέλος της κανονικής διάρκειας και σε ένα παιχνίδι που ο Παναθλητικός δεν είχε και τις ξένες του, αντιμετωπίσαμε το ματς με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και το θετικό είναι ότι δείξαμε υψηλή συγκέντρωση σε ακόμα ένα παιχνίδι και παραμείναμε σε καλή κατάσταση. Κάτι που το θέλουμε κι εμείς πολύ και θέλουμε να βασιστούμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και για τη σειρά των πλέι οφ απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου“.

Από την πλευρά της η Βικτόρια Μακόλι σημείωσε: “Ήταν σίγουρα μια πολύ καλή εμφάνιση για εμάς. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και βγήκαμε στο παρκέ πολύ ανταγωνιστικές και στην άμυνα και στην επίθεση. Όλες μας βγάλαμε τον καλύτερο εαυτό μας στο ματς, δουλεύουμε σκληρά και πήραμε τη νίκη εύκολα σήμερα (χθες, 29/04). Είμαστε πολύ χαρούμενες για τη χρονιά μας, περιμένουμε πώς και πώς τα πλέι οφ και να πάρουμε στο τέλος το πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Η πλευρά του Παναθηναϊκού προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα»

Πήρε θέση ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολί…