Κεντρική Γ' Εθνική “Μεγάλη νίκη, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα”

“Μεγάλη νίκη, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα”

Λιόνας

Η Αχαγιά ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με τον Οίακα Ναυπλίου και ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Λιόνας, τη χαρακτήρισε μεγάλη. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε, όμως, ακόμη ότι δεν έχει κριθεί τίποτα, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και το ροζ φύλλο αγώνα, που καταφέραν να πάρουν.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: “Μεγάλη νίκη, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί μας διατηρεί στη δυάδα του πρωταθλήματος. Για αυτό το λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, τα οποία δείχνουν ότι τους αξίζει πραγματικά όλη αυτή η πορεία. Όμως, ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα”.

Για την επόμενη αναμέτρηση με την Αχαγιά: “Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να αντιμετωπίσουμε την επόμενη Κυριακή (29/04) το Γλαύκο, ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Θέλω για ακόμα μία φορά να πω πολλά μπράβο στους αθλητές μου, όπως επίσης και ένα μεγάλο μπράβο στους συνεργάτες μου για τη δουλειά που έγινε μέσα σε αυτές τις μεγάλες διακοπές. Κλείνοντας, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Αχαγιάς που ήταν ο έκτος παίκτης μας και τον περιμένουμε και στο Γλαύκο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…