Κεντρική Β' Εθνική “Με νέο γήπεδο στην Α1 ο Ιωνικός Ν.”

“Με νέο γήπεδο στην Α1 ο Ιωνικός Ν.”

Ιωνικός Νίκαιας εξασφάλισε εύκολα την άνοδο του στην Α2 Εθνική Κατηγορία και ήδη κάνει όνειρα για άνοδο στην Basket League. Η διοίκηση της ομάδας με μπροστάρη τον Βαγγέλη Τσάπα θέλει η ομάδα να ανέβει στην πρώτη κατηγορία και να αγωνίζεται σε νέο και μοντέρνο γήπεδο. Γι αυτό συναντήθηκε και με με τον Δήμαρχο Νικαίας-Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη και συζήτησαν για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Αναλυτικά:

“Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Ν. με τον Δήμαρχο Νικαίας-Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη.

Κύριο θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ανάγκη να αποκτήσει άμεσα η Νίκαια σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο με προδιαγραφές που θα επιτρέπουν την διεξαγωγή αγώνων Α1.

Ο Δήμαρχος της Πόλης μας συνεχάρη τον Βαγγέλη Τσάπα για την επιτυχή αγωνιστική παρουσία του Ιωνικού και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Β Εθνικής και ανέπτυξε τα σχέδια του για την άμεση ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου που βρίσκεται στον Πολυχώρο Μάνος Λοϊζος.

Εκ μέρους του Ιωνικού, ο Βαγγέλης Τσάπας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του, τονίζοντας ότι “όνειρο μας είναι ο Ιωνικός να βρεθεί σύντομα στην Α1 και αγωνιζόμενος σε ένα μοντέρνο γήπεδο να κάνει περήφανη όλη την Νίκαια”. Τέλος, διατύπωσε την πρόθεση του το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Ν. να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, συμβάλλοντας στις όποιες μελετητικές ανάγκες πρέπει να καλυφθούν, και με στόχο το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου- Νέα σεζόν, νέες προκλήσεις, ένας κοινός στόχος

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς μ…