Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μαυροειδής: “Αν παίξουμε σοβαρά θα κερδίσουμε”

Μαυροειδής: “Αν παίξουμε σοβαρά θα κερδίσουμε”

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει αύριο(28/04, 19.00) στο κλειστό “Νίκος Γκάλης” τον Προμηθέα Πατρών για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο Δημήτρης Μαυροειδής έγραψε στο προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στους Πατρινούς τονίζοντας ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της Ένωσης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε:

“Επιστρέφουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα μετά το μεγάλο διάλειμμα που είχαμε μπροστά μας. Άπαντες ξεκουραστήκαμε μετά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε στην Ευρώπη, όπου συνδυάστηκε η πρόκρισή μας στο Φάιναλ Φορ της Αθήνας, ωστόσο, δίνουμε αύριο (28/04) ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς. Καλό είναι όλοι στην ομάδα να ξεχάσουμε την Ευρώπη και να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα, που κρύβει παγίδες. Μην ξεχνάμε ότι ο αντίπαλός μας μας περνάει στη βαθμολογία και μας κέρδισε στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Έχουμε το κίνητρο και πιστεύω ότι δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, ώστε αύριο (28/04) να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ξέρουμε σε ποια σημεία πρέπει να δώσουμε προσοχή, τα έχει επισημάνει ο κόουτς όλο αυτό το διάστημα. Ο Προμηθέας διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και το έχει αποδείξει φέτος με τις εμφανίσεις, που έχει πραγματοποιήσει. Είμαι, όμως, σίγουρος ότι αν παρουσιαστούμε σοβαροί και δεν δώσουμε στον αντίπαλο την εντύπωση ότι μπορεί να μας κάνει ζημιά θα πάρουμε τη νίκη.”

  • Σλούκας, Παπανικολάου, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός

    Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

    Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …
  • ΑΕΚ - Λαύριο

    ΑΕΚ – Λαύριο 100-67

    Επιβλητική ΑΕΚ, ξέσπασε στο Λαύριο. Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η ΑΕΚ Betsson μετέτρ…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Μαρούσι – Απόλλων Πάτρας 77-73

    Τα βρήκε σκούρα, αλλά συνέχισε νικηφόρα το Μαρούσι Το Μαρούσι είχε φτάσει στο +20 απέναντι…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…