Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο: “Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Τσάβι ως προπονητή “

Λάσο: “Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Τσάβι ως προπονητή “

pablo laso

Ο Πάμπλο Λάσο, αναφέρθηκε στην σειρά με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στα σημεία κλειδιά του παιχνιδιού και τον Νικ Καλάθη. Προτίμησε επίσης να μην πάρει θέση, για τα σενάρια αποχώρησης του “τριφυλλιού” από την Ευρωλίγκα.

Πιο αναλυτικά: “Ο αγώνας είναι Παναθηναϊκος-Ρεάλ δεν μιλάμε για έναν παίκτη ξεχωριστά. Θα είναι μία πολύ δύσκολη σειρά, με δύο σπουδαίες ομάδες. Δεν ανησυχώ τόσο πολύ για τον Τσάβι , αλλά ανησυχώ για τον Καλάθη. Είναι δύο δυνατές ομάδες, σε μία ενδιαφέρουσα σειρά”.

Για τους τραυματισμούς: “Ο Καμπάτσο χτύπησε στο γόνατο στο παιχνίδι με την Σαραγόσα, συμβαίνει όλη την χρονιά αυτό και δεν είναι η κατάσταση για να κλαίμε. Όλοι ξέρουν ότι έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά είμαι περήφανος για το πως αντέδρασε η ομάδα σε όλα αυτά τα προβλήματα.”

Για την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα: “Είμαι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και αύριο  έχουμε ένα μεγάλο ματς μπροστά μας. Δεν με ανησυχεί αυτό όσον αφορά αύριο. Σαν φίλαθλος του μπάσκετ, θεωρώ πως η Ευρωλίγκα είναι μία εκπληκτική διοργάνωση και όλοι ήξεραν από την αρχή ότι θα έπαιζαν απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ στα playoffs και να προετοιμάσω την ομάδα μου”.

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: “Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Τσάβι ως προπονητή και ως άνθρωπο. Έχουμε αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον πολλές φορές και τότε που ήταν στην Μπαρτσελόνα και τώρα που είναι στον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι δεν θα είναι Τσάβι vs Πάμπλο, ή Ντόντσιτς vs Καλάθη, αλλά Παναθηναϊκός εναντίον Ρεάλ”.

Για τα στοιχεία κλειδιά : “Σίγουρα τα ριμπάουντ θα κρίνουν πολλά, όπως και τα λάθη και η άμυνα. Αλλά γενικά σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι έτοιμος για κάθε κατάσταση, αφού και η άλλη ομάδα έχει σπουδαίες παίκτες. Οπότε πιστεύω ότι είναι νωρίς να δούμε τα κλειδιά της σειράς”.

Για τον Γιουλ: “Όλο το σταφ μου έκανε εξαιρετική δουλειά σε θέματα υγείας και φυσιοθεραπείας του, για να επανέλθει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Προπονείται μέρα με την μέρα και θέλουμε να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο και έτοιμος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…