Κεντρική Διεθνή Λάσο: “Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, δεν ζηλεύω τον Παναθηναϊκό”

Λάσο: “Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, δεν ζηλεύω τον Παναθηναϊκό”

Λάσο

Ο Πάμπλο Λάσο παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι οι “πράσινοι” άξιζαν τη νίκη από τα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Ρεάλ

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του, την άξιζαν από τα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με 20-0 και πλέον μετά δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Παίξανε πολύ καλύτερα από εμάς από το πρώτο λεπτό. Κι από εκείνη τη στιγμή φάνηκε ότι μία ομάδα ήθελε το παιχνίδι κι εμείς απλά περιμέναμε. Δεν ήταν πολύ καλή νύχτα για εμάς και το παιχνίδι αυτό τελείωσε και πρέπει να σκεφτούμε τη συνέχεια. Θα είμαστε πίσω σε 48 ώρες”.

Για το αν είναι πιο ανώδυνη η ήττα με μεγάλη διαφορά: “Μάλλον απαντήσατε ο ίδιος στην ερώτηση που κάνατε”.

Για το πόσο δύσκολο είναι να παίζει χωρίς τον Καμπάτσο και η κουβέντα για τον Γιουλ: “Σίγουρα είναι δύσκολο για εμάς να παίζουμε χωρίς αυτούς τους δύο. Έχουμε προβλήματα όλη τη σεζόν και δεν είναι κάτι που θα το ακούσετε από μένα”.

Για το αν ζήλεψε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού: “Δεν ζηλεύω καμία ομάδα, μου αρέσει η ομάδα μου. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είμαστε ενωμένοι κερδίζοντας ή χάνοντας. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικά κι άξιζε να κερδίσει”.

Για το τι πρέπει να κάνει μέχρι το δεύτερο παιχνίδι: “Δεν ανησυχώ για το κομμάτι της τακτικής”.

Για το αν παίζει ρόλο το πλεονέκτημα έδρας περισσότερο από το φυσιολογικό: “Πάντα είναι καλύτερο να έχεις το πλεονέκτημα έδρας. Ιστορικά υπάρχουν ομάδες που έχουν νικήσει χωρίς το πλεονέκτημα. Είναι κάτι που δεν πρέπει να σκεφτόμαστε. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ αν θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για τα πλέι οφ, είναι ένα παιχνίδι που τελείωσε και υπάρχει άλλο ένα σε 48 ώρες”.

Για το αν τον αγχώνει ότι η ομάδα του δεν έχει προκριθεί με μειονέκτημα έδρας: “Είμαι το ίδιο ανήσυχος όσο θα πρέπει να είναι και ο Παναθηναϊκός που είχε χάσει πέρσι το πλεονέκτημα έδρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…