Κεντρική Basket League Κύμη Κύμη-ΠΑΟΚ 71-76

Κύμη-ΠΑΟΚ 71-76

kymi paok mcfaden

Κύμη και ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή της Basket League και έδωσαν φιλικό παιχνίδι, για να δοκιμάσουν πράγματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν η νικήτρια, καθώς επικράτησε με 76-71. Το φιλικό είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και διεξήχθη σε συνεργασία με την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Κύμης:

“Στο κατάμεστο από φιλάθλους κλειστό του Αλιβερίου ο ΠΑΟΚ επικράτησε της γηπεδούχου Κύμης με 76-71, σε ένα φιλικό-γιορτή! Πραγματικοί νικητές όμως ήταν οι φίλαθλοι της περιοχής, που για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε κλειστό του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου ένα ματς ανάμεσα σε δύο τόσο δυνατές ομάδες και έδειξαν να το απολαμβάνουν δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, έδειξαν και το κοινωνικό τους πρόσωπο, καθώς η αναμέτρηση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και διεξήχθη σε συνεργασία με την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου. Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ο εκπρόσωπος της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου κ. Γεωργουσόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στις δύο ομάδες, ενώ ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ κ. Τέλης Ζουρνατζίδης έδωσε στον πρόεδρο της Κύμης κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου μια φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Πλέον οι ομάδες της Basket League επικεντρώνονται στην προετοιμασία τους για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει το Σάββατο στην Ρόδο τον τοπικό Κολοσσό”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …