Κεντρική NBA Κερ: “Δεν έχουμε ιδέα τι θα κάνουμε με τον Λέοναρντ!” (vid)
NBA

Κερ: “Δεν έχουμε ιδέα τι θα κάνουμε με τον Λέοναρντ!” (vid)

steve kerr warriors

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αναμένεται να αντιμετωπίσουν τους Σαν Αντόνιο Σπερς στον πρώτο γύρο των φετινών πλέι-οφ, με την εν λόγω σειρά να ανοίγει την αυλαία της το Σάββατο (14/4, 22:00 ώρα Ελλάδος). Οι αντίπαλοι των “dubs”, βέβαια, στερούνται του βαρέως “πυροβολικού” τους, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Κουάι Λέοναρντ, με τον κόουτς των πρωταθλητών, Στιβ Κερ, να μην έχει προετοιμαστεί καν για μια ενδεχόμενη επιστροφή του!

“Δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Αν επιστρέψει, θα έχουμε αιφνιδιαστεί πλήρως“, τόνισε, με μια δόση σαρκασμού, ο Κερ. Ουδείς, πάντως, μπορεί να τον αδικήσει, καθώς ο Λέοναρντ έχει δώσει το παρών μόλις σε 9 ματς φέτος, εξαιτίας του περιβόητου τραυματισμού του στον τετρακέφαλο.

Το πραγματικό μυστήριο, όμως, έγκειται στη μακρά απουσία του από τα παρκέ τους τελευταίους μήνες, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ολική ρήξη στη σχέση του με την ομάδα, οι οποίες τον οδηγούν στο να προσποιείται τραυματισμό, προκειμένου να μην αγωνίζεται! Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι γιατροί του Σαν Αντόνιο του είχαν δώσει το “ΟΚ”, ώστε να επιστρέψει στη δράση, με τα ερωτηματικά να πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…