Κεντρική Γ' Εθνική Κεκλεισμένων των θυρών δύο παιχνίδια

Κεκλεισμένων των θυρών δύο παιχνίδια

Χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθούν δύο αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής. Όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης οι αγώνες Κεραυνός Αιγίου – Οίαξ Ναυπλίου και ΕΑΠ – Νέα Ιωνία θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά:

“Ο αγώνας ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ-ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 06/05/2018, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 55/26-03-2018 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.

Ο αγώνας ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 06/05/2018, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 56/17-04-2018 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.

*Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ-8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένουν Τσιάτσιος και Καραγιάννης

Τη φανέλα της Νίκη Αμαρουσίου θα συνεχίσουν να φορούν οι Βαγγέλης Τσιάτσιος και Γιώργος Κα…