Κεντρική NBA Κατατρόπωσαν τους Καβς οι Πέισερς!
NBA

Κατατρόπωσαν τους Καβς οι Πέισερς!

victor oladipo pacers

Με την κατρακύλα να διαφαίνεται από την 1η περίοδο, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έγιναν “παιχνιδάκι” στα χέρια των Ιντιάνα Πέισερς, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν άνετα με 98-80! Αυτό ήταν το 2ο break των φετινών πλέι-οφ, με τους Καβς να εκτίθενται με κάθε πιθανό τρόπο και να πληρώνουν πολύ άσχημα την αφλογιστία τους στα μακρινά σουτ.

Παρακάτω απεικονίζεται το γράφημα των σουτ του Κλίβελαντ στην 1η περίοδο, η οποία έληξε με 33-13 υπέρ των “καυτών” Πέισερς.

Το αντίστοιχο γράφημα των Πέισερς ήταν, φυσικά, εκ διαμέτρου αντίθετο.

Οι Καβς φάνταζαν πλήρως άρρυθμοι καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τα 8/34 τρίποντα να μη βοηθούν καθόλου την κατάσταση. Αν εξαιρέσει κανείς το διάστημα στο 2ο μισό της 3ης περιόδου, όπου “έγραψαν” ένα επιμέρους σερί 23-8, το Κλίβελαντ δεν είχε να επιδείξει κάποιο έτερο θετικό στοιχείο.

Κάπως έτσι, πήγε στράφι το τριπλ-νταμπλ του ΛεΜπρόν Τζέιμς (24 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 12 ασίστ), με τον “βασιλιά”, όμως, να έχει 0/7 σουτ εκτός της ρακέτας!

Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη, μάλιστα,ηττήθηκε σε παιχνίδι πρώτου γύρου για πρώτη φορά μετά το 2012, καθώς μετρούσε 21 σερί νίκες στην εν λόγω περίσταση!

Όσον αφορά τους Πέισερς, ο Βίκτορ Ολαντίπο “μάγεψε” τα πλήθη με 32 πόντους, 4 κλεψίματα και 11/19 σουτ, βασιζόμενος κυρίως σε ατομικές ενέργειες και σουτ μετά από ντρίμπλα. Ο Μάιλς Τέρνερ ήταν ο κυρίαρχος της ρακέτας με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6/9 σουτ ενώ ο Λανς Στίβενσον βοήθησε από τον πάγκο με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι το Κλίβελαντ δεν πήρε προβάδισμα σε κανένα σημείο του ματς ενώ η διαφορά έφθασε μέχρι και τους 23 πόντους υπέρ των Πέισερς στα πρώτα λεπτά της 3ης περιόδου (61-38)!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…