Κεντρική Β' Εθνική Καλούδας: “Γεμίσαμε τις… μπαταρίες μας”

Καλούδας: “Γεμίσαμε τις… μπαταρίες μας”

kalou

Πανερυθραϊκός φιλοξενεί αύριο (15/4, 17:00) τον ΚΑΟ Κορίνθου στο κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής” στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Ο γκαρντ της ομάδας της Νέας Ερυθραίας, Χρήστος Καλούδας, στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι όλοι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν προκειμένου να μπουν δυναμικά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο μία ήδη επιτυχημένη χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Οι διακοπές για το Πάσχα λειτούργησαν ευεργετικά, θα έλεγα, για εμάς. Χρειαζόμασταν ξεκούραση, αφού λόγω των πολλών προβλημάτων απουσιών βασικών μας παικτών είχε συσσωρευθεί κόπωση, γι’ αυτό και στα τελευταία μας παιχνίδια παρουσιάσαμε “κοιλιά”. Ωστόσο, πήραμε τις “ανάσες” που είχαμε ανάγκη, γεμίσαμε τις… μπαταρίες μας και είμαστε πανέτοιμοι για την τελική ευθεία της σεζόν, με όρεξη, “δίψα” και τεράστια επιθυμία να ολοκληρώσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε το φετινό άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μπροστά μας έχουμε ένα αρκετά δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, όπως ο ΚΑΟ Κορίνθου, ο οποίος διαθέτει ποιότητα και παίκτες με μεγάλη εμπειρία και, αν μη τι άλλο, αποτελεί μία απ’ τις φετινές εκπλήξεις. Παρ’ όλα αυτά, εφόσον μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητικού μας τιμ και τα όσα δουλέψαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εξάλλου, τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών μας έχουν πεισμώσει και θέλουμε να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Φυσικά, όπως μας λέει συχνά και ο κόουτς Χουχουλής, αυτά που έχουμε καταφέρει φέτος δεν μπορεί να μας τα πάρει κανείς πίσω και ήδη η φετινή μας πορεία θεωρείται επιτυχημένη, ωστόσο επειδή -καλώς ή κακώς- πάντοτε το τέλος μίας ιστορίας είναι εκείνο που μένει, θέλουμε απ’ την πλευρά μας να δώσουμε ιδανικό φινάλε στη χρονιά, όπως ακριβώς αρμόζει στην ιστορία και τη φανέλα του Πανερυθραϊκού. Και επειδή έχουν μείνει τρεις εντός έδρας αγώνες για εμάς, μέχρι το τέλος της σεζόν, θέλουμε να αποζημιώσουμε τον κόσμο μας και να του δώσουμε ακόμη περισσότερες χαρές! Τους περιμένουμε, όπως κάθε φορά, στο πλευρό μας και στο αυριανό παιχνίδι με την Κόρινθο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…