Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Καλάθης για το μέλλον του: “Θα καθίσω κάτω με τον πρόεδρο”

Καλάθης για το μέλλον του: “Θα καθίσω κάτω με τον πρόεδρο”

nick calathes panathinaikos real madrid

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ηγέτης του “τριφυλλιού” δεν έψαξε για δικαιολογίες, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το μέλλον του.

“Ήταν μια δύσκολη σειρά για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά σε αυτό το ματς. Χάναμε με 16 πόντους στο ημίχρονο. Παλέψαμε. Όλη η σειρά μπορούσε να πάει διαφορετικά. Στο τέλος της ημέρας, εκείνοι έβαλαν τα σουτ και αυτό είναι.

Υπήρξαν πολλές στιγμές στη σειρά, που μπορούσαν να πάνε αλλιώς. Στο Game 3 ο Τζέισι Κάρολ έβαλε κάποια σουτ. Στο Game 2 δεν κάναμε τη δουλειά στην έδρα μας, όπως θα έπρεπε. Ηττηθήκαμε στην έδρα μας. Υπάρχουν κρίσιμες φάσεις, που θα μπορούσαν να πάνε αλλιώς. Σε αυτό το ματς, στους 3 πόντους, ο Ντόντσιτς έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο με ταμπλό. Στην άμυνα κάναμε κάποια λάθη. Μας νίκησαν, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα τώρα”, τόνισε αρχικά ο Καλάθης.

Για το μέλλον του και το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι, τόνισε: “Θα δούμε. Θα καθίσω κάτω με τον πρόεδρο και θα το δούμε τότε. Αυτή τη στιγμή θέλω να πάρουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως η ομάδα μας είναι καλύτερη από ό,τι έδειξε σε αυτή τη σειρά. Αξίζαμε το Final Four. Έβαλαν σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Παίξαμε άμυνες, αλλά τα έβαλαν. Το άξιζαν”.

Ο Καλάθης συμπλήρωσε: “Είναι δύσκολο να προχωρήσουμε τώρα. Είχαμε αυτοπεποίθηση. Όμως, στο τέλος μετράει αυτό που γίνεται στο παρκέ. Μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα διαφορετικά. Χάναμε με 16 πόντους και επιστρέψαμε. Είχαμε ελπίδες να νικήσουμε. Δεν τα καταφέραμε, για να πάμε τη σειρά στην Αθήνα. Είναι απογοητευτικό”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…