Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η αγωνία του Μαυροειδή

Η αγωνία του Μαυροειδή

Τα τουρνουά 3ΟΝ3 “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, δεν είναι μόνο παιχνίδι και διασκέδαση, είναι κάτι μεγαλύτερο, αφού μετά απο πρόταση των διοργανωτών, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη.

‘’Συναρπαστικό αναμένεται το εφετινό καλοκαίρι και όλη η Ελλάδα θα παίζει μπασκετ. Είναι πολυ ευχάριστο που εφέτος θα διεξαχθούν σε έξι πόλεις τα τουρνουά 3ΟΝ3 “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”. Είναι πολυ μεγάλη η αγάπη του κόσμου και αυτο μας χαροποιεί. Μετά απο πολλά χρόνια δεν υπάρχει και κάποια μεγάλη διοργάνωση, οπότε, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει περισσότερους διεθνείς καλαθοσφαιριστές. Προσωπικά, έχω αγωνία, για το ποια πόλη θα έχει τις περισσότερες συμμετοχές και αυτό νομιζω μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο κίνητρο για όσους θέλουν να πάρουν μέρος, να δούμε δηλαδή, ποια πόλη θα σπάσει το ρεκόρ. Σας περιμένουμε όλους να παίξουμε και να διασκεδάσουμε”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ Δημήτρης Μαυροειδής.

Τα τουρνουά διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών.

Συμπαίκτης των διοργανωτών για ένα ακόμη καλοκαίρι, θα είναι η Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) – ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) – ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) – ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ – ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) – ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Προμηθέας – ΑΕΚ

Σε αναβολή οδηγήθηκε τελικά η αναμέτρηση του Προμηθέα με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένη…