Κεντρική NBA Γουέιντ από τα παλιά, “καθάρισε” τους Σίξερς! (vid)
NBA

Γουέιντ από τα παλιά, “καθάρισε” τους Σίξερς! (vid)

dwyane wade

Με τον Ντουέιν Γουέιντ να επιδίδεται σε μια καταπληκτική, vintage εμφάνιση, οι Μαϊάμι Χιτ άλωσαν τη Φιλαδέλφια με σκορ 113-103 και ισορρόπησαν τη σειρά στο 1-1! Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον απαιτούμενο πόλο σκοραρίσματος στο πρόσωπο του “Flash” ενώ αναχαίτισαν σε απόλυτο βαθμό την “καταιγίδα” τριπόντων των Σίξερς (7/36 σήμερα, 18/28 στο πρώτο ματς), λαμβάνοντας τον έλεγχο του αγώνα από τη 2η περίοδο (σερί 34-13).

Ο Γουέιντ, όμως, ακόμη και στα 36 του χρόνια, απέδειξε ότι η γνώση του κι η άψογη εφαρμογή των βασικών του μπάσκετ, σε συνδυασμό με τη μοναδική του προσωπικότητα, μπορούν να κάνουν ακόμη τη διαφορά σε επίπεδο πλέι-οφ.

Με 28 πόντους (11/15 δίποντα, 6/8 βολές), 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, ο απόλυτος ηγέτης του Μαϊάμι έβαλε στα “θρανία” τους νεαρούς “μαθητές” των Σίξερς, με τη “λάμψη” του παλιού να εκτυφλώνει τους πάντες στο παρκέ του Wells Fargo Center.

Μπορεί να μην είναι ο αστραπιαίος slasher που “καταπίνει” τους αντιπάλους κάτω από το καλάθι. Ο Γουείντ, όμως, με μια ποικιλία από σουτ μέσης απόστασης και με ορισμένα drives ήρθε από τον πάγκο για να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης. Τα step-backs, τα side-steps, τα, ασφυκτικά μαρκαρισμένα, turn-arounds κι η clutch παρουσία του στο φινάλε έδωσαν τον απαιτούμενο αέρα στο Μαϊάμι, ώστε εκείνο να ξαναμπεί δυναμικά στη διεκδίκηση της πρόκρισης!

Τα highlights του Γουέιντ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…