Κεντρική Basket League Άρης ΓΛ Φάρος – Άρης: Φιλικό με σημαντικές απουσίες!

ΓΛ Φάρος – Άρης: Φιλικό με σημαντικές απουσίες!

aris 2

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα κεκλεισμένων των θυρών, έδωσε σήμερα (26/04) ο Άρης με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, στο κλειστό της Νεάπολης της θεσσαλικής πόλης. Οι δυο ομάδες συμφώνησαν να μην κρατηθεί σκορ.

Οι δύο προπονητές εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή του πρωταθλήματος κι είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει των τελευταίων τριών αγωνιστικών της Basket League.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν είχε στη διάθεση του τους Γιάννη Αθηναίου και Μπράις Ντουβιέ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα του αριστερού τους ποδιού, αλλά και τον Γκάρι Μπελ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Και οι τρεις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα πριν την έναρξη του φιλικού.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Στιβ Μπαρτ που έχει πρόβλημα στο γόνατο και τον Ρέτζι Κίλι, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Καμπερίδης: “Δουλέψαμε πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις”

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρης, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης δήλωσε: “Έχοντας στα πόδια μας τρεις συνεχόμενες προπονήσεις που ήταν σε αρκετά καλό ρυθμό και ένταση, θέλαμε να δούμε πως θα λειτουργήσουν σε ένα φιλικό παιχνίδι τα πράγματα, τα οποία δουλέψαμε. Νομίζω ότι βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και γενικά είχαμε αρκετά καλή εικόνα. Είναι σημαντικό ότι πολλά παιδιά πήραν ευθύνη, την οποία δεν έχουν την ευκαιρία να πάρουν, όταν η ομάδα είναι πλήρης. Είναι πολύ σημαντικό επίσης το ότι μπορέσαμε να διαχειριστούμε τα παιδιά που είναι τραυματίες, τα οποία ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα. Όλα αυτά γίνονται, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στους τρεις τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης απ’ αυτόν με τον Πανιώνιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…