Κεντρική NBA Γιάννης για Πάρκερ: “Αυτό που πρέπει να μας νοιάζει είναι η νίκη”
NBA

Γιάννης για Πάρκερ: “Αυτό που πρέπει να μας νοιάζει είναι η νίκη”

giannis antetokounmpo jabari parker milwaukee bucks

Τα παράπονά του εξέφρασε ο Τζαμπάρι Πάρκερ προς τον κόουτς των Μιλγουόκι Μπακς, Τζο Πράντι, σχετικά με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στα δύο πρώτα ματς των πλέι-οφ. Ο 23χρονος φόργουορντ ανέφερε ότι δεν θεωρεί πως βρίσκεται στην “καλή πλευρά” του προπονητή και πως δεν υποστηρίζεται αρκετά ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται περισσότερο στο παρκέ.

Οι δηλώσεις αυτές δεν έμειναν ασχολίαστες από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον ηγέτη των “ελαφιών” να υποστηρίζει τον συμπαίκτη του αλλά και να τον συνετίζει ταυτόχρονα: “Πρέπει να τον κάνουμε να καταλάβει ότι τον χρειαζόμαστε.  Πρέπει, όμως, να μείνουμε επικεντρωμένοι και να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε, ό,τι κι αν συμβαίνει”, ανέφερε ο “Greek freak“, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Ματ Βελάσκεζ.

Επίσης, ο Γιάννης τόνισε: “Πολλοί άνθρωποι είναι εκνευρισμένοι με πολλά πράγματα αλλά αυτά είναι τα πλέι-οφ. Δεν έχουμε χρόνο και το περιθώριο λάθους είναι πολύ μικρό. Με ενδιαφέρει η νίκη κι εφόσον είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα, θα είναι πιο εύκολο για εμάς να παίξουμε”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάρκερ έχει αγωνιστεί για 15 και 10 λεπτά αντίστοιχα στα δύο πρώτα παιχνίδια εναντίον των Μπόστον Σέλτικς, με την προσφορά του να είναι πενιχρή στην ομάδα, καθώς έχει σκοράρει συνολικά μονάχα ένα καλάθι εντός πεδιάς! Το δυσλειτουργικό και προβλέψιμο πλάνο των Μπακς στην επίθεση, βέβαια, δεν τον βοηθά κι ιδιαίτερα, κάτι που τον απαλλάσσει από ένα ποσοστό των ευθυνών του.

Είναι προφανές ότι ο εκνευρισμός έχει διεισδύσει βαθιά μέσα στον οργανισμό του Μιλγουόκι, αν συνυπολογίσει κανείς τα παράπονα του Πάρκερ αλλά κι οι πολύ “σκληρές” δηλώσεις του Έρικ Μπλέντσο εναντίον του γκαρντ των Σέλτικς, Τέρι Ροζίερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπλέικ Γκρίφιν

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μπλέικ Γκρίφιν Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποφάσισε να βάλει τέλος στ…