Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Γιανγκ: “Μπορώ ακόμα καλύτερα”

Γιανγκ: “Μπορώ ακόμα καλύτερα”

Μπράντον Γιανγκ

Ο Κολοσσός Ρόδου θέλει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία τόσο για να μπει στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League όσο και για να έχει μεγαλύτερη ευκαιρία να βρεθεί ακόμα και στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Ο Μπράντον Γιανγκ, ο οποίος ήρθε φέτος στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τη ζωή του στη Ρόδο αλλά και για το πόσο σωστή ήταν η απόφασή του να έρθει στους “θαλασσί”. Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο ελληνικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι μπορώ να παίξω ακόμη καλύτερα και να προσφέρω περισσότερα στον Κολοσσό. Δεν έχω κανένα παράπονο από την παραμονή μου στη Ρόδο. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος, που έχει καλό καιρό, ενώ και ο κόσμος είναι πολύ καλός και ευγενικός. Όσον αφορά στην ομάδα, όλα είναι πολύ καλά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου, ενώ όλοι με υποδέχθηκαν και με καλωσόρισαν πολύ θερμά. Η ομάδα που έχουμε είναι πολύ καλή και γίνεται πολύ καλή δουλειά γενικότερα.”

Τέλος, σε ερώτηση για το τι μπορεί να πετύχει ο Κολοσσός Ρόδου μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος είπε τα εξής:

“Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να κάνει καλό τελείωμα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίρνουμε τα οριακά παιχνίδια και νομίζω ότι εάν πάρουμε τις νίκες που θέλουμε σε αυτά τα ματς που ακολουθούν τότε θα πάμε ψηλά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…