Κεντρική Basket League Άρης Φλιώνης: “Καθοριστικής σημασίας το παιχνίδι με τα Τρίκαλα”

Φλιώνης: “Καθοριστικής σημασίας το παιχνίδι με τα Τρίκαλα”

dimitris flionis aris

Ο Δημήτρης Φλιώνης μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του, Άρη ,κόντρα στα Τρίκαλα  για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι καθοριστικής σημασίας για μας. Πρέπει να το κερδίσουμε για να “ανασάνουμε” και να αποκτήσουμε καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει κι άλλους κρίσιμους αγώνες για την ομάδα μας.

Μπορεί ο αντίπαλος μας να έχει μόνο κάποιες αμυδρές μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά στους τελευταίους αγώνες παρουσιάζεται αξιόμαχος. Διαθέτει καλούς παίκτες, ξένους και Έλληνες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, διαθέτοντας υπομονή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν και τα δυο παιδιά, ο Αθηναίου και ο Μπελ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν κόντρα στην Κύμη. Όπως και να έχει η κατάσταση, πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ για να φύγουμε νικητές από τα Τρίκαλα. Κάθε δυσκολία που εμφανίζεται, πρέπει να την ξεπερνάμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…