Κεντρική Basket League Άρης Φιλικό συμπερασμάτων για Άρη και Τρίκαλα

Φιλικό συμπερασμάτων για Άρη και Τρίκαλα

aris trikala tsairelis

Το πρωτάθλημα της Basket League έχει διακοπεί και ο Άρης και τα Τρίκαλα το εκμεταλλεύτηκαν και έδωσαν φιλική αναμέτρηση. Οι προπονητές των δύο ομάδων δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα και έβγαλαν σημαντικά συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ύστερα από συνεννόηση δεν κρατήθηκε σκορ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

“Φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν σήμερα (28/04) ο Άρης και τα Τρίκαλα, κεκλεισμένων των θυρών στο «Nick Galis Hall». Έπειτα από συνεννόηση μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων, αποφασίστηκε να μην κρατηθεί σκορ. Έτσι, έκλεισε ένας «κύκλος» τριών φιλικών αναμετρήσεων για τους «κίτρινους», μία εβδομάδα πριν από την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall» (05/05, 17:00), για την 24η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν χρησιμοποίησε τους τραυματίες Γιάννη Αθηναίου, Gary Bell και Λευτέρη Μποχωρίδη. Οι τρεις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος, Νικόλαος Κάλλεν, το μέλος του Δ.Σ., Αναστάσιος Μωυσιάδης, καθώς και οι Θανάσης Πλιάκης και Παύλος Ζουλιάμης“.

Ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου, Θανάσης Μολυβδάς, δήλωσε μετά το ματς: “Δώσαμε ένα δεύτερο φιλικό παιχνίδι μέσα σε διάστημα τριών ημερών, προσπαθώντας να κρατηθούμε όσο πιο κοντά γίνεται στο ρυθμό των αγώνων που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα είναι συνεχόμενοι. Γνωρίζοντας τις απουσίες που είχαμε για ακόμα μία φορά, θέλαμε να ελέγξουμε την συγκέντρωση των παικτών μας και την αντίδραση τους στα συνεχόμενα παιχνίδια κάτω από την κούραση που αυτά έχουν και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…