Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Έτοιμος για το 1-0 (και) ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για το 1-0 (και) ο Ολυμπιακός

jankunas olympiakos zalgkiris kaunas

Στη “μάχη” των playoffs της Ευρωλίγκα ρίχνεται και ο Ολυμπιακός . Οι “ερυθρόλευκοι” θα φιλοξενήσουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Ζαλγκίρις Κάουνας (21:15, Novasports 2) και θέλουν να πάρουν την πρώτη νίκη, η οποία θα τους φέρει πιο κοντά στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τις προηγούμενες ημέρες τον Ολυμπιακό να μην προπονείται πλήρης, καθώς αρκετοί παίκτες ήταν εκτός με προβλήματα τραυματισμών. Ο Κώστας Παπανικολάου δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις και δύσκολα ο Έλληνας τεχνικός θα ρισκάρει τη συμμετοχή του, ενώ ο Γιάνις Στρέλνιεκς προπονήθηκε κανονικά χθες και πιθανότατα θα αγωνιστεί κόντρα στους Λιθουανούς.

Εκτός τις προηγούμενες ημέρες ήταν και οι Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί. Οι δύο ψηλοί του Ολυμπιακού, όμως, επανήλθαν κανονικά στις προπονήσεις και θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Στην αντίπερα όχθη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και θα παραταχθεί πλήρης στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με κασκόλ της ομάδας

Στο Ολυμπιακός – Άλσον Βίλα βρίσκεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτ…