Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έθεσε θέμα Μπερτομέου ο Παναθηναϊκός! Το καλοκαίρι οι εκλογές

Έθεσε θέμα Μπερτομέου ο Παναθηναϊκός! Το καλοκαίρι οι εκλογές

Euroleague

Θέμα Τζόρντι Μπερτομέου έθεσε ο Παναθηναϊκός στο συμβούλιο μετόχων που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα τόνισε από την πλευρά του ότι από τη στιγμή, που έστω και μία ομάδα θέτει θέμα γι αυτόν, τότε θα διενεργηθούν εκλογές. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις χορηγικές συμφωνίες της διοργάνωσης που έχουν άμεση σχέση με τα πολύ λίγα έσοδα για τις ομάδες, τα οποία είναι δυσανάλογα από τα χρήματα που υποχρεώνονται οι μέτοχοι να βγάζουν από τις τσέπες τους. Οι “πράσινοι” δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς αναφέρθηκαν και στην τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να ακούσει τις θέσεις των εκπροσώπων των άλλων ομάδων, καθώς οι υπεύθυνοι της Ευρωλίγκα είχαν πει ότι όλες οι ομάδες είχαν ταχθεί υπέρ της τιμωρίας τους αλλά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, καθώς κανένας εκπρόσωπος δεν είπε ότι είχε ταχθεί υπέρ.

Ο μόνος που μίλησε ήταν ο εκπρόσωπος της Αναντολού Εφές, ο οποίος τόνισε: “Δεν ερωτηθήκαμε ποτέ, ούτε έχουμε σχέση με αυτή την τιμωρία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…