Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Επιστρέφει ο Ζιάγκος – Τέλος ο Αλευρογιάννης

Επιστρέφει ο Ζιάγκος – Τέλος ο Αλευρογιάννης

Ζιάγκος

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ! Οι εξελίξεις στον Πανιώνιο παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, καθώς η επιλογή του Στιβ Γιατζόγλου από την πλευρά του προέδρου του «Ιστορικού» προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος επιστρέφει μετά από λαϊκή απαίτηση, καθώς πιστώνεται τις επτά νίκες που έχει κατακτήσει ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης, εν τη παρουσία του. Αυτό, όμως, είναι το λιγότερο…

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης φαίνεται πως έκλεισε τον κύκλο του στον Πανιώνιο. Η χθεσινοβραδινή συνάντηση με τους «Πάνθηρες», οι αντιδράσεις για τον Γιατζόγλου και η υποχρεωτική στροφή πορείας, σηματοδοτούν τους τίτλους τέλους. Πλέον είναι εμφανές ότι το γυαλί ράγισε, ότι ο γιατρός δεν έχει τη στήριξη του κόσμου (αναγκαία και ικανή συνθήκη για να είναι στο διοικητικό σχήμα του συλλόγου) και η παραίτηση είναι μονόδρομος.

Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι αν θα δεχθεί (για δεύτερη φορά) να επιστρέψει στη θέση του ο Βαγγέλης Ζιάγκος, που πλέον χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης κι εκτίμησης του κόσμου. Βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να δούμε -στα εναπομείναντα παιχνίδια- τον Σταύρο Αλευρογιάννη στις εξέδρες του «Αρτάκης».

Όσο για τον Στιβ Γιατζόγλου ήταν πρόδηλο ότι άνθρωπος που έχει αγγίξει τη Χρυσή Αυγή δεν μπορούσε να σταθεί στον προσφυγικό Πανιώνιο. Ήταν λάθος επιλογή (και του ίδιου), καθώς από μόνος του έβαλε διαχωριστικές γραμμές, με την επιλογή που έκανε εκτός παρκέ. Κι είναι ευχής έργο ότι δεν επέμεινε ο κ. Αλευρογιάννης στην τήρηση της μεταξύ τους συμφωνίας, γιατί θα ζούσαμε άσχημες καταστάσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…