Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Έγραψε ιστορία ο Βασίλης Σπανούλης! (pic)

Έγραψε ιστορία ο Βασίλης Σπανούλης! (pic)

spanoulis

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν σταματάει να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και να γράφει συνεχώς ιστορία. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Basket League, καθώς ξεπέρασε τον Νίκο Χατζή.

Ο Έλληνας γκαρντ χρειαζόταν μόλις 9 πόντους και κατάφερε να τους πετύχει κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε αυτούς τους πόντους 2,33′ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου και το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά προς τιμήν του. Οι συμπαίκτες του και οι παίκτες του Πανιωνίου έσπευσαν να συγχαρούν τον αρχηγό του Ολυμπιακού για το επίτευγμα του.

Ο Νίκος Χατζής σταμάτησε την καριέρα του έχοντας 5.200 πόντους στην Basket League και ο Βασίλης Σπανούλης με 2 εύστοχες βολές έφτασε τους 5.201 πόντους! Ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων” μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και ανέφερε: “Είναι μια μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ όλους που με βοήθησαν σε αυτό. Είμαι ευλογημένος γιατί έπαιζα πάντα με σπουδαίους προπονητές και συμπαίκτες. Όλα αυτά όμως θα τα σκεφτούμε αργότερα. Τώρα συνεχίζουμε”.

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού:

Η ανάρτηση του ΕΣΑΚΕ:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…