Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Έχουμε δώδεκα μαχητές”

“Έχουμε δώδεκα μαχητές”

saloustros

Ο Προμηθέας Πατρών πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Basket League. Η ομάδα της Πάτρας πανηγύρισε ακόμη μία σπουδαία νίκη, αυτήν τη φορά κόντρα στην ΑΕΚ, την οποία κέρδισε μέσα στο “Νίκος Γκάλης”. Ο Χρήστος Σαλούστρος, που ήταν εκ των κορυφαίων, σημείωσε ότι η ομάδα διαθέτει “12 μαχητές” και ότι μπορεί να μην τους πίστευαν, αλλά αυτοί επιβεβαίωσαν φέτος ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

“Έχουμε κίνητρο, από την αρχή της χρονιάς. Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ εκτός έδρας. Έχουμε δώδεκα μαχητές. Είμαστε όλοι μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα. Περάσαμε μια δύσκολη καμπή. Τώρα κερδίσαμε την ΑΕΚ, μια ομάδα Final Four. Δώσαμε και τη ψυχή μας. Είναι σίγουρα οι μεγαλύτερες νίκες μας, μαζί με αυτή επί του ΠΑΟΚ. Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω. Έχουμε μια περίοδο ξεκούρασης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά της ΑΕΚ. Μετά έχουμε το παιχνίδι με το Λαύριο, θέλουμε να το κερδίσουμε και να πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί.

Είναι η 2η χρονιά της ομάδας στην πρώτη κατηγορία και η 1η φορά με σίγουρη παρουσία στα πλέι οφ. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Πολλά παιδιά θα είναι για πρώτη φορά στα πλέι οφ. Αλλά, η ομάδα έχει μέταλλο, το έχει αποδείξει. Θεωρώ πως η χρονιά μας ανήκει. Δεν μας πίστευε κανείς μέχρι την αρχή της χρονιάς. Επιβεβαιώνουμε πως είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε. Ο Γκίκας είναι ο ηγέτης της ομάδας, συγχαρητήρια για το τρίποντό του”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…