Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Διπλό ρεκόρ καριέρας ο Παπαπέτρου στο Λαύριο

Διπλό ρεκόρ καριέρας ο Παπαπέτρου στο Λαύριο

olympiakos kolossos rodou ioannis papapetrou

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στο Λαύριο με 84-68 για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League πέτυχε διπλό ρεκόρ καριέρας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

“Διανύει περίοδο φόρμας κάτι που πιστοποίησε χθες. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα, είχε τουλάχιστον 14 βαθμούς στο ranking όμως το χθεσινό παιχνίδι στο Λαύριο ήταν ξεχωριστό για τον ίδιο. Ο διεθνής φόργουορντ σημείωσε δύο ρεκόρ καριέρας και το πρώτο “double-double” του στη Stoiximan.gr Basket League.

Ο Παπαπέτρου σημείωσε ρεκόρ καριέρας με τα 14 ριμπάουντ που μάζεψε καθώς το προηγούμενο ήταν εκείνο των 13 ριμπάουντ που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανευσινιακό της σεζόν 2014-15.

Ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα είναι και οι 31 βαθμοί στο ranking. Το προηγούμενο ήταν εκείνου του αγώνα με τον Άρη όταν είχε 26 βαθμούς.

Παράλληλα για πρώτη φορά ο “Παπ” έφτασε σε “double-double” αφού πέραν των 14 ριμπάουντ του είχε και 19 πόντους.

ΜΙΚΡΑ

*Μπορεί να μην έκανε το ιστορικό προσπέρασμα στον Νίκο Χατζή που θα τον είχε καταστήσει 1ο σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος -απέχει πλέον εννιά πόντους από αυτό- αλλά ο Βασίλης Σπανούλης με το 466ο παιχνίδι του, έφτασε τον Δημήτρη Παπανικολάου στην 6η θέση της σχετικής λίστας της Stoiximan.gr Basket League (από το 1992-93) και στην 8η από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963-64).

*Ο κορυφαίος χθες του Λαυρίου Megabolt Αντουέιν Ουίγκινς έφτασε σε μια στατιστική κορυφή της ομάδας της Λαυρεωτικής. Κάνοντας τρία κοψίματα και φτάνοντας τα 23, έγινε ο κορυφαίος μπλοκέρ στην 3ετή ιστορία της ομάδας στη Stoiximan.gr Basket League αφού ξεπέρασε τον Τζίτο Κοκ που είχε 20 στην περσινή σεζόν.

*Στην 3η θέση της ίδιας λίστας ανέβηκε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης με τη 16η τάπα του αφού έφτασε τον Ουσμάν Κρουμπάλι που είχε τον ίδιο αριθμό τη σεζόν 2015-16.

*Κλέβοντας μια φορά την μπάλα ο Σάκης Γιαννακόπουλος έφτασε στη 2η θέση της σχετικής λίστας του Λαυρίου Megabolt στην κατηγορία τον Ντεμάριους Μπολντς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…