Κεντρική Β' Εθνική Διοίκηση και παίκτες απάντησαν στον Σορώτο!

Διοίκηση και παίκτες απάντησαν στον Σορώτο!

mandraikos

Η τοποθέτηση του Κώστα Σορώτου προκάλεσε την αντίδραση της διοίκησης του Μανδραϊκού αλλά και των παικτών της ομάδας, οι οποίοι απάντησαν στον πολύπειρο τεχνικό της Δάφνης Δαφνίου με ξεχωριστές ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

“Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την τοποθέτηση του προπονητή της Δάφνης Δαφνίου, Κώστα Σορώτου, στην προσωπική του σελίδα, για το γεγονός ότι δεν θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδας μας για την αδιαφορία μας όπως τονίζει εδώ και ένα μήνα, και πως προσπαθούμε να αλλοιώσουμε το πρωτάθλημα.

Δηλαδή τον συγκεκριμένο «Κύριο» που καθόλου δεν τον τιμά η μακρά του ιστορία στον μπάσκετ, την οποία εμείς οι «νεώτεροι» στον χώρο τιμούμε και αναγνωρίζουμε, θα τον βόλευε η ομάδα μας να αδιαφορήσει όπως ο ίδιος αναφέρει και σήμερα.
Εμείς θέλοντας να προστατεύσουμε την επένδυση μας και το όνομα μας, και βλέποντας την ομάδα να έχει αγωνιστική κάμψη θέλαμε να αλλάξουμε πράγματα, και να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν. Για αυτό αντί να πάμε με έναν προπονητή από τις υποδομές θελήσαμε να δώσουμε πνοή και να κοιτάξουμε και την επόμενη μας χρονιά, και φυσικά δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανέναν για αυτό.
Ως το τέλος θα παίξουμε όλα τα παιχνίδια μέσα στο παρκέ, όπως κάνουμε, και καλούμε τον συγκεκριμένο να σταματήσει να γίνεται γραφικός γιατί την τιμιότητα όπως αναφέρει την κερδίσαμε μέσα στο παρκέ, από όλους τους αντιπάλους μας, από παίκτες και προπονητές μας.
Εδώ θα θέλαμε να τονίσουμε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την διοίκηση της Δάφνης Δαφνίου, την οποία τιμούμε και διατηρούμε άριστες σχέσεις”.

Η ανακοίνωση των παικτών:

“Προς αποκατάσταση της τάξης κ της αλήθειας θέλουμε να αναφέρουμε ως καλαθοσφαιριστές του Γ.Σ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ ότι σε όλο το πρωτάθλημα δίνουμε το 100% για τη νίκη. Παίζουμε κ χαιρόμαστε το άθλημα που αγαπάμε κ έχουμε υποχρέωση στη φανέλα της ομάδας που εκπροσωπούμε , στη διοίκηση , στους προπονητές αλλά πάνω απ όλα στους εαυτούς μας να παλεύουμε κάθε ματς ξεχωριστά χωρίς να επιλέγουμε κάποιο απ αυτά. Όσον αφορά τα παρατεταμένα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας μας τον τελευταίο περίπου 1,5 μήνα αυτό οφείλεται καθαρά σε ντεφορμερισμα και προσπάθεια επανένταξης αθλητών μετά από τραυματισμούς μεγάλου χρονικού διαστήματος. Συσσωρευμένη κούραση καθώς το ρόστερ μας δε μπορείς να το χαρακτηρίσεις και πλούσιο και τέλος σε μια κατάσταση που όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ γνωρίζουν «η ομάδα έκανε κοιλιά». Εμείς υποχρεούμαστε στο κόσμο της Μάνδρας που παρά τις πληγές απ’ το καταστροφικό γεγονός που τους βρήκε στηρίζουν έμπρακτα όλη τη χρόνια την ομάδα , στη διοίκηση που παλεύει καθημερινά ώστε να έχουμε τα πάντα στο γήπεδο και τέλος και σημαντικότερο στους νεκρούς αυτής της πόλης απ τις πλυμμήρες να δώσουμε και τη ψυχή μας ώστε η ομάδα να τερματίσει στη θέση που της αξίζει.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας
Με τιμή οι αθλητές του
Γ.Σ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …