Κεντρική Γ' Εθνική Δεράος και του χρόνου!

Δεράος και του χρόνου!

Στον πάγκο του Έσπερου ΑΟΠΑ θα κάθεται και τη νέα σεζόν ο Σπύρος Δεράος. Ο έμπειρος τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πατρινούς, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του στο τιμόνι της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

“Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Δεράο, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ (Α΄ Ομιλος Νότου).

Με τον Μεσολογγίτη τεχνικό υπάρχει πλήρης ταύτιση σε επίπεδο φιλοσοφίας και απόψεων για το μπάσκετ και την ανάπτυξη του αθλήματος, οπότε κρίθηκε επιβεβλημένη η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Συλλόγου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με γενικότερη, μάλιστα, επίβλεψη και των ηλικιακών τμημάτων του Έσπερου ΑΟΠΑ και των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ.

“Η ανανέωση της συνεργασίας μας αποτελεί για μένα μια ιδιαίτερα ευχάριστη στιγμή, ταυτόχρονα, όμως, με γεμίζει και με ευθύνες προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση την οποία ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου», δήλωσε ο Σπύρος Δεράος και πρόσθεσε: «Θέλουμε να ετοιμάσουμε ταλαντούχους παίκτες μέσα από την συνεχή δουλειά στη μεγάλη οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ, οι οποίοι θα επανδρώνουν σταδιακά και την πρώτη ομάδα του Συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες. Η φιλοσοφία και το όραμα που έχουμε για το μπάσκετ είναι κοινά, με βάση πάντα την καθημερινή μας συνεργασία και επικοινωνία το τελευταίο τρίμηνο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που συνάντησα στον Έσπερο ΑΟΠΑ και από την άψογη οργάνωση της διοίκησης του Συλλόγου”.

ΤΟ WHO IS WHO
Ο Σπύρος Δεράος είναι 47 ετών και κάτοχος Μάστερ και Διδακτορικού Διπλώματος στην Ιατρική Χημεία (σχεδιασμός και σύνθεση αναλόγων για την σκλήρυνση κατά πλάκας).
Ως παίκτης είχε μακρά θητεία στο χώρο, αγωνιζόμενος διαδοχικά από το 1993 έως το 2005 στη Γ΄ Εθνική σε Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, Παναχαϊκή, ΕΑΠ και ΠΑΟΚ Πατρών.
Στη συνέχεια ακολούθησε την προπονητική και είναι κάτοχος διπλώματος Γ΄ Κατηγορίας. Έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Ερμή Πατρών (2006-2008), Παναχαϊκή (2009-2011), Κεραυνό Αιγίου (2012-2014), Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου (2014-2015), Αχαγιά ΄82 (2016-2017) και ΕΑΠ (2016-17). Με τον Ερμή πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και με Παναχαϊκή, Κεραυνό Αιγίου, Χαρίλαο Τρικούπη και ΕΑΠ κατέκτησε ανόδους στη Γ΄ Εθνική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Τσάμης: “Μας σκοτώνει ο φόβος και η αδράνεια, πρέπει να βρεθεί λύση”

Τους προβληματισμούς του αναφορικά με την αδράνεια που επικρατεί στην λήψη αποφάσεων από τ…