Κεντρική Β' Εθνική B’ Εθνική: “Σφαγή” για την παραμονή! Η βαθμολογία και το πρόγραμμα των διεκδικητών! (pics)

B’ Εθνική: “Σφαγή” για την παραμονή! Η βαθμολογία και το πρόγραμμα των διεκδικητών! (pics)

pagrati korinthos

Το φετινό πρωτάθλημα του ομίλου του Νότου της Β’ Εθνικής είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων, με τις διαφορές ανάμεσα στις ομάδες (σ.σ. με εξαίρεση 2-3) να είναι πολύ μικρές.

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, δεν έχει ξεκαθαρίσει το παραμικρό στη μάχη της παραμονής.

Τέσσερις ομάδες θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Εάν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα, οι Πανελευσινιακός, Ίκαρος Ν. Σμύρνης, Κορωπί κι ΕΦΑΟΖ θα έπεφταν στη Γ’ Εθνική, μόνο που απομένουν πέντε στροφές ακόμα κι όλα μπορούν να ανατραπούν.

Η Κηφισιά (9-16), η Δάφνη Δαφνίου (10-15) και το Παγκράτι (10-15) θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις τελευταίες τέσσερις θέσεις, ενώ από την εξίσωση της παραμονής δεν θα πρέπει να βγει ο ΚΑΟ Κορίνθου, ο οποίος με ρεκόρ 11-14 αισθάνεται, βέβαια, κάπως πιο άνετα.

Τις τελευταίες αγωνιστικές υπάρχουν αρκετά ντέρμπι παραμονής στο πρόγραμμα. Το προσεχές Σαββατοκύριακο, ο ΚΑΟ Κορίνθου υποδέχεται την Κηφισιά και θα έχει την ευκαιρία να “καθαρίσει” σε μεγάλο βαθμό την παραμονή, το Κορωπί θα φιλοξενήσει τον Πανελευσινιακό, ενώ ο ΕΦΑΟΖ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Δάφνη Δαφνίου. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ζωγράφου έχει καλό πρόγραμμα, μιας και τις επόμενες αγωνιστικές θα υποδεχτεί ακόμα το Κορωπί και τον Πανελευσινιακό, ομάδες με τον ίδιο στόχο.

Η βαθμολογία ύστερα από 25 αγωνιστικές

vathmologia

Το πρόγραμμα των τελευταίων πέντε αγωνιστικών

v1

v2

Πηγή φωτογραφίας: Γιώτα Μπρέκη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωσ…