Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Από τις πιο δύσκολες έδρες το “Νίκος Γκάλης”

“Από τις πιο δύσκολες έδρες το “Νίκος Γκάλης”

rudy fernandez real madrid malaga

Μία από τις πιο δύσκολες έδρες χαρακτήρισε το “Νίκος Γκάλης” ο Ρούντι Φερνάντεθ ενόψει των αναμετρήσεων της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs της Ευρωλίγκα. Ο Ισπανός τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει εκτός έδρας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην “abc.es”:

“Θα είναι μια πολύ σκληρή σειρά, από όλες τις απόψεις. Πρώτον, από πλευράς ατμόσφαιρας, το “Νίκος Γκάλης” είναι από τις πιο δύσκολες έδρες που μπορείς να παίξεις. Ο Παναθηναϊκός με ώθηση από το κοινό του παίζει πολύ δυνατά και επιθετικά, με πολλές αλλαγές κι αυτό δεν μας βοηθάει. Όμως, προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για τους αγώνες αυτούς και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τα ατού μας. Πιστεύω πως το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό. Εάν κάνουμε την έκπληξη, έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στη Μαδρίτη τουλάχιστον με μία νίκη για να φθάσουμε στο Final 4.

Είναι μια σειρά στην οποία θα χρειαστεί σκληρός χαρακτήρας και να μην επηρεαστούμε από ό,τι γίνει στην κερκίδα. Το θετικό είναι πως έχουμε πολλούς παίκτες που δεν κάνουν πίσω σε τέτοιες συνθήκες. Να είμαστε ικανοί να προχωρήσουμε, να παλεύουμε για όλες τις μπάλες πριν ζητήσουμε αλλαγή, γιατί δεν αντέχουμε να το κάνουμε άλλο, γνωρίζονται ότι υπάρχει κάποιος που θα κάνει ακριβώς το ίδιο. Τέτοιες σειρές είναι που κάνουν τους παίκτες σπουδαίους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …