Κεντρική Elite League “Από… θαύμα δεν κινδυνεύει κανείς μας”

“Από… θαύμα δεν κινδυνεύει κανείς μας”

ethnikos

Ο Εθνικός έδωσε συνέχεια στις καταγγελίες για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας, τονίζοντας ότι κανένα μέλος της αποστολής δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο από… θαύμα.

Οι Πειραιώτες αναφέρουν:

“Mε τη λήξη του ματς επικράτησε χάος, με σοβαρά επεισόδια και ρίψεις αντικειμένων προς τους παίκτες μας από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Ο γυμναστής της ομάδας μας, Κώστας Πέττας, δέχτηκε πλαστικό κάδο στο κεφάλι. Ακολούθησε εισβολή των οπαδών στα αποδυτήρια της ομάδας μας, οι οποίοι συνεπλάκησαν με τους παίκτες μας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο. Ευτυχώς, κανένα μέλος της αποστολής δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο από… θαύμα, καθώς η προστασία από την αστυνομία ήταν ανύπαρκτη.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο δεκάλεπτο οι οπαδοί της ΑΕΛ άναψαν καπνογόνα μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική, με τους διαιτητες ωστόσο να αδιαφορούν πλήρως για τα δρώμενα, να μην διακόπτουν το παιχνίδι, ούτε καν να κάνουν συστάσεις. Στο σημείο αυτό εκπρόσωπος της διοίκησης ζήτησε από παριστάμενο αστυνομικό να λάβει μέτρα για να παρει την ακόλουθη απάντηση: “Δεν είμαι αρμόδιος. Στο παιχνίδι δεν υπάρχουν αστυνομικά μέτρα, απλώς περνούσα με το περιπολικό” (!!!) Είναι δε αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι ουδεμία αναφορά από τους διαιτητες υπήρξε στο φύλλο αγώνα, τόσο για τα καπνογόνα, όσο και για τα επεισόδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…