Κεντρική Διεθνή Απασφάλισε ο Τζόρτζεβιτς! Κεραυνοί κατά Μπάγερν Μονάχου

Απασφάλισε ο Τζόρτζεβιτς! Κεραυνοί κατά Μπάγερν Μονάχου

djordjevic

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, σχολίασε την απόφαση της Μπάγερν Μονάχου, κάνοντας λόγο για έλλειψη στήριξης από την διοίκηση της ομάδας.

Πιο αναλυτικά τα λόγια του “Σαλε“: “Στο τελευταίο meeting της σεζόν, ο general manager της ομάδας μου είπε πως με “αποβάλουν” από τη θέση του προπονητή, γιατί δεν επικοινωνούσα καλά μαζί του. Η απάντησή μου ήταν απλά η ακόλουθη: Κυπελλούχος Γερμανίας, στα ημιτελικά του Eurocup, 1ος στο γερμανικό πρωτάθλημα με ρεκόρ 23-2. Ο μεγαλύτερος λόγος της επιτυχίας μας φέτος ήταν πράγματι το γεγονός πως η διοίκηση δεν ασχολούνταν με την καθημερινότητα της ομάδας.

Αυτό που μετανιώνω είναι ότι απαγόρευσαν αναίσχυντα σε εμένα, μαζί με όλα τα μέλη της ομάδας και τους παίκτες πρώτα, να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας στο “Audi Dome” το τρόπαιο, που η ομάδα δεν είχε κατακτήσει ποτέ στην σύγχρονη ιστορία της, το Κύπελλο Γερμανίας. Κατά την άποψή μου το μεγαλύτερο κέρδος για έναν άνθρωπο του αθλητισμού δεν είναι ένα μπόνους νίκης ή η παρουσία στους πανηγυρισμούς, αλλά το ελικρινές χειροκρότημα και η εκτίμηση του κόσμου, που συμπεριλαμβάνεται στον πανηγυρισμό μιας νίκης, που θα τον κάναμε όλοι μαζί. Όμως, από την αρχή της σεζόν, νιώσαμε μια μεγάλη έλλειψη στήριξης προς την ομάδα και το σταφ. Ήταν απόμακροι και αρνητικοί. Συχνά εκφράζονταν μη επαγγελματικά προς τους ανθρώπους έξω από το κλαμπ. Αυτές οι συμπεριφορές κλιμακώθηκαν με την άδικη απόλυσή μου από τη θέση του προπονητή, όπως συνέβη και με μέλη του τεχνικού σταφ, αντί να βοηθήσουν την ομάδα μας με την υπογραφεί 1-2 παικτών, όπως είχε συμφωνηθεί πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, για να αντεπεξέλθουμε στους τραυματισμούς και την κόπωση των βασικών μας.

Η Μπάγερν Μονάχου έπρεπε να είναι πάνω από τέτοιες συμπεριφορές και να μην επέτρεπε προσωπικές επιθέσεις, που χαλούν τη σκληρή δουλειά πολλών ανθρώπων, όχι μόνο του προπονητή. Όπως έχει πει κάποιος, ο μόνος αντίπαλος που δεν μπορείς να νικήσεις, είναι αυτός που κάθεται στο γήπεδό σου και λειτουργεί εις βάρος του κοινού στόχου που έχετε. Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω και γνωρίζοντας πως το πιο σημαντικό για έναν προπονητή είναι να αφήσει μια ομάδα σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν πριν, θεωρώ τη δουλειά μου πετυχημένη. Τα αποτελέσματα της σεζόν, η κατάκτηση του γερμανικού Κυπέλλου (πρώτο σε 50 χρόνια), οι ημιτελικοί του Eurocup (καλύτερη πορεία ποτέ) και το γεγονός πως άφησα την ομάδα στην 1η θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 23-2, μιλούν από μόνα τους”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…