Κεντρική NBA Αναλυτικά το φινάλε του “θρίλερ” στο Μιλγουόκι! (vids)
NBA

Αναλυτικά το φινάλε του “θρίλερ” στο Μιλγουόκι! (vids)

giannis horford 2

Οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με τους Μπόστον Σέλτικς, με τη διαφορά να εκτείνεται έως και στους 20 πόντους στα μισά της 3ης περιόδου! Οι “σάλπιγγες” της ανατροπής, όμως, ήχησαν πολύ δυνατά, με τους “κέλτες” να επιστρέφουν δυναμικά, μετατρέποντας σε “ροντέο” τα τελευταία 90 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης!

Αρχικά, ο Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος σταμάτησε στους 34 πόντους συνολικά,  πήρε την ευθύνη πάνω του και με ένα step-back τρίποντο μείωσε στον πόντο (99-98). Ο δευτεροετής φόργουορντ έδειξε πως δεν φοβάται τη μεγάλη στιγμή, με το διχτάκι να μην κουνιέται καν, καθώς η μπάλα περνούσε μέσα!

“Κρύο” αίμα, όμως, διέθετε κι ο έτερος θαυματουργός νεαρός στη γραμμή φόργουορντ της ομάδας. Ο Τζέισον Τέιτουμ σηκώθηκε για 2 μπροστά στον Κρις Μίντλετον κι έγραψε το 99-100 με 52.4” για το τέλος!

Μπορεί οι Μπακς να αστόχησαν στην επόμενη επίθεσή τους, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να σκοράρει με το drive αλλά τα “ελάφια” πήραν άμεσα το αίμα τους πίσω. Ο Τζέιλεν Μπράουν έκανε λάθος στον αιφνιδιασμό, το Μιλγουόκι έφυγε με τη σειρά του στο ανοικτό γήπεδο κι ο Μάλκολμ Μπρόγκντον σκόραρε για 3 από τη γωνία, κάνοντας το σκορ 102-100!

Ο Αλ Χόρφορντ κέρδισε φάουλ κι ευστόχησε σε 2 βολές, φέρνοντας την κατάσταση στα ίσια (102-102), με τη μεγάλη ώρα του Γιάννη να φθάνει. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ επικράτησε στη physical μάχη με τον Τέιτουμ κι έφθασε πρώτος στην μπάλα, πετυχαίνοντας το φόλοου μετά το χαμένο λέι-απ του Μπρόγκντον!

Η τελευταία επίθεση άνηκε στους Σέλτικς με 5.1” να απομένουν, με τον Μάρκους Μόρις να παίρνει την μπάλα στη δεξιά πλευρά και να παίζει ένας-εναντίον-ενός. Σε μια προσπάθεια αλά Καρμέλο Άντονι, ο Μόρις έκανε μία ντρίμπλα και σηκώθηκε για 2 αλλά ο Μίντλετον έπαιξε πολύ καλή άμυνα κι η μπάλα βρήκε στο σίδερο! Κάπως έτσι φθάσαμε στο 2-2 και στην επιβολή απόλυτης ισορροπίας στη σειρά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…