Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ακόμα και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει”

“Ακόμα και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει”

vangelis mantzaris olympiacos zalgiris

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας ότι οι “ερυθρόλευκοι” πήραν μία πολύ σημαντική νίκη και ότι “κλειδί” γι αυτήν ήταν η άμυνα. Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε ακόμη ότι όλοι οι παίκτες έδωσαν κάτι, ενώ ανέφερε ότι ακόμη και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να αγωνιστεί.

Αναλυτικά:

Ξέραμε ότι έπρεπε να αντιδράσουμε. Κάναμε ένα “ψιλοκακό” παιχνίδι στο Game 1. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος, τον ευχαριστούμε για την ατμόσφαιρα. Ακόμα και όταν αντέδρασε η Ζαλγκίρις και πήγε ισοπαλία, δείξαμε χαρακτήρα και ψυχραιμία. Πήραμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Είπαμε ότι έπρεπε να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να τους πιέσουμε περισσότερο. Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Ελέγξαμε και τα ριμπάουντ”.

Για τη συνέχεια: “Έχουμε παίξει με τη Ζαλγκίρις τρία ματς σε 20 μέρες. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Πάμε σε μια δύσκολη έδρα με μπασκετικό κοινό. Η πίεση πηγαίνει σε αυτούς τώρα”.

Για τους Παπανικολάου και Μπόγρη: “Όλα τα παιδιά ήταν διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ακόμα και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει. Όλοι ήθελαν να παίξουν. Όποιος μπήκε έδωσε το κάτι παραπάνω”.

Για τα ματς στο Κάουνας: “Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι νωρίς ακόμα, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Εκτός για τον Ολυμπιακό οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης. Ώρα πλ…