Κεντρική Elite League Α2: Η αναλυτική βαθμολογία και το πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικών (pics)

Α2: Η αναλυτική βαθμολογία και το πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικών (pics)

iraklis holargos

Τρεις στροφές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α2. Το Περιστέρι έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στη Basket League, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη μάχη για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Ο Χολαργός πολύ δύσκολα θα χάσει τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, με τον Ηρακλή να αναμένεται να τερματίσει τρίτος και τον Απόλλωνα Πάτρας τέταρτος. Η Καστοριά βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πέμπτη θέση, ωστόσο η Δόξα Λευκάδας βρίσκεται στο κυνήγι της.

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, Δούκας κι ΑΕΛ έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία, με τον Αρκαδικό και το Μαρούσι να αποτελούν τις δύο από τις τέσσερις ομάδες που θα συνθέσουν τα πλέι άουτ. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει μαθηματικά ελπίδες να αποφύγει αυτή τη διαδικασία, ωστόσο οι εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Ηρακλή και Περιστέρι δεν της αφήνουν περιθώρια για όνειρα.

Ο Ερμής Αγιάς, το Ψυχικό, η Καρδίτσα κι ο Παπάγου θα παλέψουν μέχρι τέλους για να αποφύγουν τις δύο θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ.

Η βαθμολογία μετά από 27 αγωνιστικές

a2

Το πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικών

programma

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Το… σιμουλτανέ τού Μπαρτζώκα

Η πιο δύσκολη… κίνηση στο σκάκι τού Μπαρτζώκα. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση το…