Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς!”Ξέρετε το μέσο όρο θεατών πριν έρθω στη Φενέρ;”

Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς!”Ξέρετε το μέσο όρο θεατών πριν έρθω στη Φενέρ;”

obradovic

Στην καλύτερη συνέντευξη τύπου που είχε ποτέ, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ξέσπασε, καθώς μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, μίλησε για την ομάδα του, την Ευρωλίγκα και τη …Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά ο Σέρβος προπονητής ανέφερε: “Προπονώ εδώ και 26 χρόνια. Είμαι εδώ κάθε μέρα από τις 9 το πρωί. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις. Είμαι υπεύθυνος γι’ αυτές. Έχω τους ίδιους παίκτες που παίζουν καλή άμυνα και δεν θέλω να τους αλλάξω. Καταλαβαίνεις; Ό,τι κι αν συμβαίνει, προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Θα μιλάμε τρεις μέρες, αν αρχίσουμε να μιλάμε γι’ αυτούς. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος, μπορείς να κάνεις τόσα πολλά σε ένα παιχνίδι”

Για την απουσία του Μπόμπι Ντίξον, σχολίασε: “Δεν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας, είναι απόφασή μου, μπορούν να λένε ότι θέλουν στα social media. Δεν είμαι ενεργός στα social media. Ως προπονητής, θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος αν όλοι οι παίκτες μου έπαιρναν χρόνο, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό αυτό.
Νομίζετε ότι είναι εύκολο; Ξέρετε ποια είναι η Euroleague; Ξέρετε ποια είνα η Ρεάλ; Ρωτάτε γιατί δεν νικήσαμε τη Ρεάλ. Ξέρετε την ιστορία της; Αυτή της Φενέρ; Το μέσο όρο θεατών της Φενέρ πριν έρθω εδώ; Γνωρίζω τα πάντα φίλε μου. Είμαι χαρούμενος που τα ρωτάς αυτά και απαντάω σε τέτοις ερωτήσεις. Αν θες ρώτα και την γνώμη των οπαδών.Πέρυσι τερματίσαμε με ρεκόρ 18-12. Έχουμε ακόμα 4 ματς. Μαντεύω πως και πέρυσι ήταν μια άσχημη χρονιά. Γιατί οι φίλαθλοι συνεχίζουν να έρχονται; Το να παλεύεις είναι σημαντικό. Θα παλεύουμε γι’ αυτούς μέχρι το τέλος.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου! Ήταν η καλύτερη Συνέντευξη Τύπου που είχα ποτέ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…