Κεντρική Basket League Κύμη Ξεπερνάει Μποντιρόγκα ο Γκιστ

Ξεπερνάει Μποντιρόγκα ο Γκιστ

james gist panathinaikos baskonia

Ο Τζέιμς Γκιστ συνεχίζει να σκαρφαλώνει σε πολλές λίστες του Παναθηναϊκού και ξεπερνάει “θρύλους” των “πρασίνων”. Στο παιχνίδι με την Κύμη για την δέκατη ένατη αγωνιστική της Basket League αναμένεται να γίνει ο 4ος ξένος παίκτης με τα περισσότερα αμυντικά ριμπαόυντ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι αριθμοί του αγώνα Παναθηναϊκός – Κύμη από τον ΕΣΑΚΕ:

Για τον Παναθηναϊκό: “Με ένα αμυντικό ριμπάουντ, ο Τζέιμς Γκιστ θα γίνει ο 4ος της σχετικής ιστορικής λίστας, των ξένων παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods. Προς το παρόν μοιράζεται την 4η θέση με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα έχοντας από 485. Με δύο αμυντικά ριμπάουντ ο Νικ Καλάθης θα φτάσει τα 500 στη Stoiximan.gr Basket League. Τρία συνεχόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος με διψήφιο αριθμό πόντων και ranking μετράει ο Ζακ Όγκαστ“.

Για την Κύμη: Ο Θαντ ΜακΦάντεν απέχει 17 πόντους από την κορυφή της λίστας των σκόρερ της Κύμης στη Stoiximan.gr Basket League. Έχει 241 και μπροστά του είναι ο Σταύρος Τουτζιαράκης με 257 από την περσινή σεζόν. Ο Γκάρι ΜακΓκί με 11 πόντους θα φτάσει τους 400 στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Τρία συνεχόμενα παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων μετράει ο Λένζελ Σμιθβ“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…