Κεντρική Ασίστ Shadow Ξεκινούν τα MILKO τουρνουά 3Χ3

Ξεκινούν τα MILKO τουρνουά 3Χ3

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρθηκε στο MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3,το οποίο αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 8 έως 18 χρονών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3, ένα από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια 8 έως 18 ετών, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), επιστρέφει σε κάθε γειτονιά.

Τα καθιερωμένα ραντεβού του μπάσκετ με τα παιδιά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα συνεχιστούν με την αρωγή και της ΔΕΛΤΑ, μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία που υπάρχει ήδη με την ΕΟΚ σε μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, καθώς στόχος του MILKO της ΔΕΛΤΑ μέσα από το συγκεκριμένο τουρνουά είναι να προτρέψει τους νέους να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής, να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να σηκώσουν το κεφάλι και να πιστέψουν στον εαυτό τους!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 της Ε.Ο.Κ. θα ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Η αρχή θα γίνει από τη Θήβα (17-18/3) και θα συνεχιστεί στη Σάμο, στο Ηράκλειο, στις Σέρρες, στα Φάρσαλα, στην Κοζάνη, στην Σπάρτη και άλλες πολλές στάσεις σε όλη την επικράτεια. Και παντού σε κάθε πόλη θα υπάρχουν εκπλήξεις για τα παιδιά με αναμνηστικά δώρα και τα μεγάλα έπαθλα από το MILKO.
Όπως κάθε χρόνο ιδιαίτερα σημαντική είναι η υποστήριξη της G.S.A., της Spalding και της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως σημαντική για όλους εμάς είναι η δική σου παρουσία στο MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 της Ε.Ο.Κ.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr και στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr.

Για δηλώσεις συμμετοχής για το πρώτο τουρνουά στη Θήβα (17-18/3): http://www.basket.gr/files/3on3/3x3forms.htm.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…