Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ξανθόπουλος: “Μας ιντριγκάρει η ιδέα ενός Final Four”

Ξανθόπουλος: “Μας ιντριγκάρει η ιδέα ενός Final Four”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του,ΑΕΚ,κόντρα στην Στρασμπούρ,ενώ τόνισε ότι όλοι στην Ένωση σκέφτονται την ιδέα ενός Final Four.

Αρχικά,ο Ξανθόπουλος δήλωσε:

“Η μόνη διαφορά είναι πως προστέθηκε ο Ράντολφ στην ομάδα. Οι κοντοί είναι η δύναμή της. Και οι ψηλοί είναι καλοί, αλλά στηρίζεται στους περιφερειακούς της. Έχουμε χάσει δύο φορές, αλλά τώρα Θέλουμε να κερδίσουμε, μας ιντριγκάρει η σκέψη της εκδίκησης.”

Για το αν τους δίνει παραπάνω κίνητρο η ιδέα ενός Final Four:

“Ακόμα και να μην έπαιζα σε Φάιναλ Φορ και νέος να ήμουν πάλι θα με ιντρίγκαρε. Έχουμε δύο παιχνίδια για να προκριθούμε σε Φάιναλ Φορ. Αν προκριθούμε θα είναι τεράστια επιτυχία, παρά το μπάσκετ που παίζουμε. Θα έχουμε κάνει τεράστια επιτυχία αν προκριθούμε.”

Για την εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ:

“Είναι παράξενη ομάδα. Μιλούσα με έναν φίλο μου και λέγαμε για τα σκαμπανεβάσματα. Θα έχουμε πάντα σκαμπανεβάσματα σαν ομάδα. Είναι η συνήθεια αυτής της ομάδας. Η γενική εικόνα σαν μπάσκετ δεν είναι καλή. Στα μεγάλα παιχνίδια έχουμε παίξει εκεί που πρέπει. Όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο παίρνουμε τη νίκη.”

Τέλος,αναφέρθηκε στον στόχο που έχουν ενόψει Στρασμπούρ:

“Πλέον και στις συζητήσεις μεταξύ μας γελάμε. Ακόμα και μετά τη Νίμπουρκ το συζητούσαμε. Ελπίζουμε να μπούμε από την αρχή δυνατά. Για μένα το σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Εμείς μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και εκτός έδρας. Νίκη και μετά βλέπουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Ενίσχυση με τον τεχνοκράτη, Σάββα Ανεστιάδη για την ανάπτυξη των εγκαταστάσεων στα Λιόσια

Η ΑΕΚ ενισχύθηκε με τον Σάββας Ανεστιάδης. Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξελίσσεται και δυναμώνει και εκτός π…