Κεντρική Β' Εθνική Ξαφνικό διαζύγιο

Ξαφνικό διαζύγιο

roumeliotis

Ο Κώστας Ρουμελιώτης, μπορεί την φετινή σεζόν να πραγματοποίησε φανταστική πορεία, με το Κορωπί, μόνο που δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο του.

Ο Έλληνας τεχνικός, πήρε την ομάδα μετά την 4η αγωνιστική, με αυτήν να μετράει ισάριθμες ήττες, καταφέρνοντας να την φέρει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και με ρεκόρ 8-7. Οι δύο πλευρές  θα ήθελαν αυτή η πετυχημένη συνεργασία να συνεχιστεί, αλλά ο ίδιος ο προπονητής αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

Ο Ρουμελιώτης δήλωσε: “Πριν από τέσσερις μήνες αποδέχτηκα την πρόταση της Διοίκησης Γ.Σ. Κορωπίου να αναλάβω την ανδρική ομάδα του συλλόγου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β. Εθνικής Κατηγορίας.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια όλου του αγωνιστικού τμήματος η ομάδα πέτυχε οχτώ σημαντικές νίκες και από την τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται τώρα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους  δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνεργασία μου με το σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω το συνεργάτη μου, Καλλιά Άρη, άριστο γνώστη του αθλήματος, για την πολύωρη καθημερινή εργασία και την πολύτιμη συνεισφορά του σε αυτήν την προσπάθεια. Επίσης, τους πρώην συνεργάτες μου, Κουκουζέλη Δημήτρη, μέλος του τεχνικού team και Παπαδέα Νίκο, γενικό αρχηγό του τμήματος, για τη σημαντική προσφορά τους. Ο Νίκος Παπαδέας, μάλιστα και μετά την αποχώρηση του από το σύλλογο συνέχισε να βοηθά με τον τρόπο του.

Πρωταγωνιστές είναι οι αθλητές. Είμαι τυχερός που συνεργάστηκα με αυτά τα παιδιά και απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνολική προσπάθειά τους. Εύχομαι στο σύλλογο την καλύτερη δυνατή συνέχεια και την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…