Κεντρική Διεθνή Βιντορέτα: “Πλήρης ομάδα ο Παναθηναϊκός”

Βιντορέτα: “Πλήρης ομάδα ο Παναθηναϊκός”

Βιντορέτα

Η Βαλένθια έρχεται στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Οι πρωταθλητές Ισπανίας δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης για τα πλέι οφ, ενώ αντίθετα οι πράσινοι θέλουν την νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες τους για την κατάληψη της τέταρτης θέσης.

Ο προπονητής των “νυχτερίδων”,Τσους Βιντορέτα,μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας την πληρότητα που έχει η ελληνική ομάδα σε κάθε θέση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ο Παναθηναϊκός είναι μία πλήρης ομάδα, με πολύ καλή καθοδήγηση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως κάνουμε σε κάθε ματς της Euroleague. Διαθέτει μία πληθώρα παικτών υψηλού επιπέδου, μία από τις τελευταίες επιλογές του rotation είναι ο Ματ Λοτζέσκι που μας είχε κάνει ζημιά στο πρώτο ματς, αν και νικήσαμε. Πλέον, ο Νικ Καλάθης που δεν είχε αγωνιστεί εδώ, είναι στο 100%, ενώ απέκτησαν και τους Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν. Πρόκειται για ομάδα με πολύ γεμάτο ροτέισον, μένουν εκτός παίκτες όπως ο Ντένμον και ο Όγκαστ. Μιλάμε για μία ομάδα με 14 παίκτες του υψηλότερου επιπέδου. Η πρώτη μας υποχρέωση είναι να είμαστε σταθεροί στην άμυνά μας και να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…