Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Βετούλας: “Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ”

Βετούλας: “Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ”

Έκπληξη του πρωταθλήματος χαρακτήρισε το Λαύριο ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βέτουλας. Ο Έλληνας τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων τόνισε ότι πρέπει να είναι αποφασιστικοί και να ελέγξουν τα ριμπάουντ για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά:

“Κατά κύριο λόγο αυτό που πρέπει να προσέξουμε και μας κόστισε στο ματς του α’ γύρου, είναι τα ριμπάουντ. Δεν πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα να έχουν δεύτερες επιθέσεις. Το Λαύριο είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος και παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ επιθετικά. Έχει παίκτες με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και αθλητικά προσόντα. Ιδιαίτερα στο γήπεδο τους προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες.
Βάσει βαθμολογικής θέσης και έδρας το Λαύριο είναι το φαβορί. Θεωρώ όμως πως έχουμε την ικανότητα και την ποιότητα, ώστε αν παίξουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει να πάρουμε τη νίκη.

Το αν σε βοηθάει το κενό διάστημα το βλέπεις μετά τα πρώτα παιχνίδια. Σίγουρα όλοι είχαν στο μυαλό τους να ξεκουραστούν, να κάνουν μία μίνι προετοιμασία και κάποια φιλικά, αλλά χρήσιμα και ασφαλή συμπεράσματα θα έχεις μετά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια σχετικά με το ποια ομάδα βοήθησε η διακοπή του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια κομμάτια για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα δύο τελευταία ματς που μας κόστισαν τις ήττες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…