Κεντρική Elite League Βελτιωτικά έργα στο κλειστό “Πυρκάλ”!

Βελτιωτικά έργα στο κλειστό “Πυρκάλ”!

amintas

Η διοίκηση του Αμύντα προχωρά στις απαραίτητες παρεμβάσεις της υγρομόνωσης και στεγανοποίησης του γηπέδου της ομάδας, εστιάζοντας στα προβληματικά σημεία του κλειστού του Υμηττού. Στόχος είναι η καλύτερη θέαση των αγώνων και η καλύτερη οπτική του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά:
“Το κλειστό γυμναστήριο Υμηττού “Πυρκάλ” “μπάζει” νερά από την οροφή σε αρκετά σημεία και στους βοηθητικούς του χώρους. Μία εικόνα που δεν αρμόζει σε αθλητική εγκατάσταση στην οποία διεξάγονται δεκάδες αγώνες κάθε μήνα από την Α2 Εθνική κατηγορία έως και το πιο μικρό τουρνουά της τοπικής ένωσης. Επίσης προκαλούσε ιδιαίτερη αρνητική εντύπωση για τον Σύλλογό μας και τον Δήμο μας, στους συχνούς επισκέπτες και φιλάθλους.

Η απαίτηση πλήρης αποκατάστασης είναι ενδεδειγμένη, αλλά έως την υλοποίησή της ο Σύλλογός μας, ασπαζόμενος τη βέλτιστη συντήρηση των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί, υποστήριξε άμεσα παρεμβάσεις στην υγρομόνωση και στεγανοποίηση του γηπέδου κυρίως στα προβληματικά σημεία, στοχεύοντας κυρίως στην καλύτερη θέαση των αγώνων και στην καλύτερη οπτική του κόσμου στο γήπεδο, που είναι η έδρα των αγωνιστικών μας τμημάτων.

Ευχαριστούμε τον οικονομικό μας υποστηρικτή και τον πάντα ακούραστο «με σηκωμένα μανίκια» γενικό αρχηγό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…